GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koeman tjera još petoricu iz Barcelone

Koeman tjera još petoricu iz Barcelone
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.09.2020 / 12:57
Autor: SEEbiz / Index.hr
BARCELONA - Prijelazni rok traje do 5. listopada, a dotad se Barcelona želi riješiti još petorice nogometaša.

Novi trener Barcelone Ronald Koeman već se riješio Ivana Rakitića koji je otišao u Sevillu te Artura Vidala koji karijeru nastavlja u Interu. Otpisao je i Nelsona Semeda koji je blizu potpisa za Wolverhampton.

Najveći problem Barceloni je Luis Suarez. Koeman je odmah nakon preuzimanja Barcelone poručio 33-godišnjem urugvajskom napadaču da ne računa na njega. Suarez je nakon toga bio blizu prelaska u Juventus, ali mu je propao transfer. Odbio je ponude Rome i Intera iz Miamija te sad čeka hoće li se Barceloni javiti klub koji bi ga htio dovesti i u kojem bi on pristao nastaviti karijeru.

Otpisani su i Todibo, Umtiti, Rafinha i Matheus. Todibo je nogometaš za kojeg u Barceloni znaju da na njemu mogu zaraditi nakon dobrih nastupa na posudbi u Njemačkoj. Interes za njega su pokazali Benfica i Wolverhampton.

Umtitija je Barcelona, tvrdi katalonski Sport, nudila klubovima, ali nitko ne želi ni poslati ponudu za njega. Rafinha se želi vratiti u Celtu u kojoj je prošle sezone igrao na posudbi, ali Barcelona traži 15 milijuna eura za otkup ugovora. Za Matheusa uopće nema zainteresiranih klubova i Barcelona će njega vjerojatno poslati na posudbu.

Tagovi: Ronald Koeman, Barcelona, Ivan Rakitić, Samuel Umtiti, Luis Suarez
PROČITAJ I OVO
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
RIJEČ AUTORITETA
Bokšić biranim riječima o Mandžukiću i Modriću
TORINO - Legendarni hrvatski nogometaš Alen Bokšić rijetko se pojavljuje u medijima pa stoga svaka njegova riječ ima težinu jer ipak je ostavio dubok trag kao igrač.
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE