GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koeman suočen s bizarnim problemom

Koeman suočen s bizarnim problemom
BARCELONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.09.2020 / 09:17
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
BARCELONA - Barcelona je suočena s bizarnim problemom. Naime, iako je Ronald Koeman imenovan njezinim novim trenerom, on još nema pravo voditi momčad s trenerske klupe u službenoj utakmici jer klub nije dogovorio odštetu s bivšim trenerom Quiqueom Setienom.

Pravila La Lige su jasna i slavni Nizozemac zasad nema pravo sjesti na klupu Katalonaca dok se to ne riješi. A Setien traži isplatu punog iznosa odštete, dok Barcelona, koja je u financijskim problemima, pokušava smanjiti taj iznos.

Jedan od najboljih strijelaca Barcelone ikad bio je na korak od Juvea, onda se sve promijenilo, evo zašto
Zasad dogovora nema i ne odustaje od svog novca, a Barcelona prvi službeni susret u španjolskom prvenstvu igra za deset dana.

Podsjećamo, Setien je smijenjen s trenerske klupe nakon teškog 8:2 poraza od Bayerna u Ligi prvaka, ali nije i otpušten iz kluba, već samo ne obnaša ulogu glavnom trenera, što je informacija koja je tek sada došla pod povećalom španjolskih medija.

Tagovi: Ronald Koeman, Barcelona, Quique Setien, La Liga
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE