GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koeman se nakon SP-a vraća na klupu Nizozemske

Koeman se nakon SP-a vraća na klupu Nizozemske
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.04.2022 / 10:09
Autor: SEEbiz / H
HAAG - Nizozemski nogometni savez (KNVB) objavio je kako će dužnost izbornika te reprezentacije nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kataru, koje je na programu od 21. studenoga do 18. prosinca, ponovno preuzeti Ronald Koeman.

Koeman, koji je vodio Nizozemsku od veljače 2018. do kolovoza 2020. godine, na mjestu izbornika naslijedit će Louisa van Gaala koji je ranije ovoga tjedna objavio kako će se povući nakon SP-a i posvetiti liječenju raka prostate od kojega boluje.

Tijekom svog pvog boravka na klupi reprezentacije Koeman je bio uspješan te se s "oranjem" plasirao na EURO te stigao do finala Lige nacija, ali je u kolovozu 2020. odlučio prihvatiti "posao iz snova", odnosno treniranje Barcelone, kluba u kojem je proveo najbolje igračke dane. No, epizoda u Kataloniji neslavno je završila po nizozemskog stručnjaka koji je zbog serije loših rezultata dobio otkaz u listopadu prošle godine.

Tagovi: Ronald Koeman, Nizozemska, Louis Van Gaal
PROČITAJ I OVO
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE