GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Knicksi na krilima Fourniera nadoknadili 25 poena minusa

Knicksi na krilima Fourniera nadoknadili 25 poena minusa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.01.2022 / 08:53
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Iako su u drugoj četvrtini gubili sa 25 koševa razlike New York Knicks su velikim preokretom dobili Boston Celticse sa 108-105.

Dvije sekunde prije kraja Jayson Tatum je Bostonu donio izjednačenje 105-105, ali onda RJ Barrett tricom sa zvukom sirene Knickse odveo do pobjede. No, najzaslužniji za preokret i pobjedu Knicksa bio je Evan Fournier, koji je imao rekordni učinak karijere, 41 poen. Julius Randle dodao je 22, a Immanuel Quickley 16 koševa.

Kod Bostona Jayson Tatum je ubacio 36, a Dennis Schroder 20 poena.

Košarkaši Phoenix Sunsa prva su momčad ove sezone koja je došla do 30 pobjeda u NBA ligi, sa omjerom 30-8 to im je drugi najbolji ulazak u sezonu u povijesti kluba. Noćas su dobili Los Angeles Clipperse sa 106-89, a istaknuo se Cameron Johnson sa 24 koša, što mu je rekord karijere.

Jalen Smith ostvario je 19 poena i 14 skokova, a Chris Paul je upisao prvi "triple-double" sezone sa 14 koševa, 13 skokova i 10 asistencija. Najbolji igrač Phoenixa Devin Booker je uz loš šut (5-22) ubacio tek 11 poena.

Kod Clippersa Marcus Morris Sr. ubacio je 26 poena, najviše u sezoni, i tome dodao osam skokova, a Reggie Jackson je završio sa 16 koševa. Hrvatski centar Ivica Zubac nije igrao za Clipperse jer se nalazi u COVID-19 protokolu.

Druga momčad lige Golden State Warriorsi, koji su igrali bez ozlijeđenog Stepha Curryja, izgubili su od jedne od najlošijih ekipa New Orleans Pelicans sa sa 96-101. Pelicansi su prelomili utakmicu u zadnjoj četvrtini kada su otišli na deset koševa razlike, a predvodio ih je Brandon Ingram sa 32 poena. Josh Hart dodao je 14, a Herb Jones 13 koševa.
U redovima Warriorsa najraspoloženiji bio je Andrew Wiggins sa 21 poenom.

Ja Morant predvodio je Memphis Grizzliese do sedme pobjede u nizu nakon što su noćas dobili Detroit Pistonse sa 118-88. Morant je ostvario 22 poena, 9 skokova i 6 asistencija. Dillon Brooks dodao je 18 koševa, a Tyus Jones i Ziaire Williams po 14.
Bio je ovo 20 poraz Pistonsa u zadnje 23 utakmice.

Tagovi: Evan Fournier, New York Knicks, Immanuel Quickley, Julius Randle, Jayson Tatum
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE