GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp održao lekciju španjolskom novinaru nakon novog pitanja o koronavirusu

Klopp održao lekciju španjolskom novinaru nakon novog pitanja o koronavirusu
PRAVA REAKCIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.03.2020 / 21:47
Autor: SEEbiz / Klix.ba
MADRID - Nogometaši Liverpoola sutra će na stadionu Anfield u revanš susretu osmine finala Lige prvaka dočekati madridski Atletico, a uoči ovog susreta održana je press konferencija na kojoj se prisutnim predstavnicima medija obratio Jurgen Klopp.

Šefa struke Redsa ponovo su pitali o koronavirusu, a Nijemac je odgovorio u svom prepoznatljivom stilu.

"Došli smo iz Španjolske, škole su zatvorene, zabranjen je odlazak na stadione, rečeno je da se ne rukujemo prije utakmice, ali nogomet je igra u kojoj postoji fizički kontakt, zar niste zabrinuti da će nogometaši biti izloženi?", pitao je novinar Kloppa na konferenciji za medije uoči utakmice s Atletico Madridom.

"Jesi li ti iz Madrida? Živiš u Madridu. Jesi li zabrinut? Dio si društva i bez obzira na to što ne igraš utakmicu sutra trebao bi biti zabrinut i svi bi mi trebali biti zabrinuti. To je upravo ono što mi se ne sviđa. Sjediš ovdje i pitaš me to pitanje, ali si došao iz Madrida na utakmicu. Država je zatvorila škole i fakultete, a ti si očigledno zabrinut, ali misliš da je nogomet vrijedan tvog putovanja. To je naš zajednički problem. Ne možemo riješiti ovaj problem nogometom. Mi igramo i moramo uraditi svoj posao, a tvoj posao je da prenosiš informacije. Nadam se da to radiš bolje nego što postavljaš pitanja. To je trenutak kada se zaista naljutim, kada mi stvaraš osjećaj da ja imam problem koji vi nemate. Svi mi imamo isti problem u ovom trenutku", rekao je Klopp i nastavio:

"Dobro je za mene, za vas i za igrače što se ne rukujemo. Time što se 22 savršeno zdrava nogometaša ne rukuju, šalje se poruka društvu. Rekao sam prošloga tjedna da ne trebate meni postavljati ovakva pitanja, ali sada je drugačije. Ovaj put nije riječ o meni kao menadžeru, nego o meni kao ljudskom biću. Neke su stvari važnije od nogometa i to sada shvaćamo. Trebamo vrijeme da pronađemo rješenje za ovaj problem. Trebamo izbjegavati određene situacije u međuvremenu. Ne znam mnogo hoće li to pomoći. Problem s nogometnim utakmicama je taj što navijači kada nisu na stadionu možda će gledati utakmice zajedno u zatvorenim prostorima. Ne znam što je bolje rješenje u ovom trenutku, da budem iskren. Što god se odluči, mi ćemo to poštovati. Svi imamo djecu, roditelje, prijatelje i želimo da oni budu dobro. Jasno je da ćemo prihvatiti sve odluke, ali ne znam koliko to smisla ima. Neki ljudi misle da hoće i ja to prihvaćam", rekao je Klopp.

Tagovi: Jurgen Klopp, koronavirus, Atletico Madrid, Liverpool
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE