GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp napao suca nakon poraza u Madridu

Klopp napao suca nakon poraza u Madridu
NERVOZA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2021 / 08:16
Autor: SEEbiz / Index.hr
MADRID - Real Madrid je pobijedio Liverpool 3:1 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka i tako napravio veliki korak ka plasmanu među četiri najbolje momčadi Europe.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp kritizirao je suca Felixa Brycha jer nije dosudio prekršaj uoči drugog Realovog pogotka.

"Ta situacija s Maneom... Moram reći da ne razumijem što je sudac radio večeras. Bio je to čist prekršaj na Maneu, a sudac se prema njemu ponio kao da stalno simulira. Svaki sljedeći put kad bi Mane pao, sudac nije htio ništa dosuditi. To nije pravedno. I rekao sam mu nakon utakmice da nije bio pravedan. Ipak, to ne mijenja stvari. Nije nam sudac izgubio utakmicu, već mi nismo bili dovoljno dobri za bolji rezultat", rekao je njemački trener.

U uzvratu 14. travnja Liverpoolu treba pobjeda od najmanje dva gola razlike.

"Ako želite u polufinale, onda taj plasman morate i zaraditi. Mi smo ovaj put bili loši, nismo igrali dovoljno dobri da bismo stvorili Realu probleme. Bilo je ovo prelako za njih. Jedina dobra stvar pored našeg gola je činjenica da je ovo samo prva utakmica. Nismo ništa više zaslužili od ovog rezultata. Ipak, imamo još šanse za prolazak."

Navijači Liverpoola nadaju se da se u uzvratu može dogoditi slična utakmica onoj kada je Liverpool nadoknadio 0:3 protiv Barcelone.

"Može... Samo što imamo problem jer ćemo sada biti bez navijača, a tada je publika napravila 80 posto posla."

Tagovi: Jurgen Klopp, Liverpool, Real Madrid
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE