GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp: Mi i City smo isti kao Nadal i Federer

Klopp: Mi i City smo isti kao Nadal i Federer
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2022 / 13:18
Autor: SEEbiz / H
LIVERPOOL - Trener Liverpoola Juergen Klopp uzbuđen je prije velikog derbija engleske Premier lige ove nedjelje. Njegova momčad gostuje na Etihadu kod Manchester Cityja u borbi za naslov prvaka.

Premda je tijekom sezone Manchester City imao i 15 bodova prednosti, sada uoči 32. kola City ima tek jedan bod plusa (73-72) i ishod na Etihadu bi mogao umnogome usmjeriti napetu završnicu sezone na Otoku.

„Često se događa da utakmice i ne budu pretjerano zanimljive kada međusobno igraju dvije tako jake momčadi. No, mislim da smo City i mi drugačiji. Naše su utakmice uglavnom bile vrlo zanimljive, a ništa drugačije ne očekujem ni ove nedjelje“, rekao je trener Liverpoola Juergen Klopp uoči gostovanja kod velikog rivala.

Potom je to rivalstvo Klopp izjednačio s onim kakvog su imali španjolski i švicarski tenisač Rafael Nadal i Roger Federer.

„Tjerali smo jedni druge na osvajanje nevjerojatnog broj bodova posljednjih sezona. To je zapravo ludo kakve smo sve sezone imali iza sebe. Mi i oni. Nevjerojatno je koliko smo bili dosljedni u pobjeđivanju. Ne bih rekao da sam zahvalan što je City toliko jak, ali to nije štetilo našem razvoju. Otprilike se takva stvar događala u tenisu između Nadala i Federera“, komentirao je Klopp te se samo kratko, ali direktno, osvrnuo na svog suparnika s druge strane Josepa Guardiolu.

„Nema potrebe sumnjati, najbolji je trener na svijetu“.

Tagovi: Jurgen Klopp, manchester City, Liverpool, Pep Guardiola
PROČITAJ I OVO
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
Ante Budimir slomio tri rebra
OZLJEDA
Ante Budimir slomio tri rebra
PAMPLONA - Ante Budimir (32) je u najboljoj sezoni karijere doživio partiju iz noćne more, i to u najgorem trenutku. Napadač Osasune i drugi najbolji strijelac La Lige sa 16 golova je u sudačkoj nadoknadi utakmice 31. kola protiv Valencije, pri vodstvu suparnika 1:0, izborio penal.
Hrgović će uskoro imati meč karijere
BOKS
Hrgović će uskoro imati meč karijere
ZAGREB - Najbolji hrvatski boksač Filip Hrgović će 1. lipnja u Rijadu na Matchroom vs. Queensberry: 5v5 priredbi odraditi dosad najveću borbu u karijeri. Protivnik će mu biti britanski boksač Daniel Dubois.
Sigurdsson se uoči turnira u Norveškoj odrekao jednog od najiskusnijih rukometaša
IZBORNIK
Sigurdsson se uoči turnira u Norveškoj odrekao jednog od najiskusnijih rukometaša
ZAGREB - Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson objavio je popis igrača za skorašnji pripremni turnir u Oslu od 6. do 12. svibnja 2024. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE