GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klopp: Liverpool bi igračima mogao zabraniti odlazak u reprezentaciju

Klopp: Liverpool bi igračima mogao zabraniti odlazak u reprezentaciju
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.03.2021 / 20:06
Autor: SEEbiz / H
LIVERPOOL - Menadžer engleskog nogometnog prvaka Liverpoola Jurgen Klopp najavio je kako bi "Redsi" mogli zabraniti svojim igračima odlazak u reprezentaciju ako će se od njih tražiti karantena od 10 dana po povratku u Englesku.

"Razumijem potrebu različitih nogometnih saveza, ali vrijeme je kada ne možete sve usrećiti", rekao je Klopp na konferenciji za novinare uoči utakmice protiv Chelsea u četvrtak.

"Klubovi plaćaju igrače, što znači da mi moramo biti na prvom mjestu. U ovom razdoblju našeg života ne možete učiniti sve sretnima," dodao je njemački stručnjak.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) je nedavno objavila da klubovi mogu odbiti pustiti igrač ako se od njih zatraži karantena dulja od pet dana po povratku.

"Nismo još 100% sigurni jer bi neke države mogle promijeniti mjesta na kojima igraju. Morat ćemo pričekati jer ljudima treba vremena za donošenje odluka. Međutim, mislim da se svi slažu da ne možemo pustiti igrače i onda ih po povratku držati 10 dana u karanteni," naglasio je Klopp.

Među Liverpoolovim igračima koje u ožujku očekuju reprezentativne obveze su Brazilci Alisson Becker, Fabinho i Roberto Firmino te Portugalac Diogo Jota.

Tagovi: Jurgen Klopp, Liverpool, Diogo Jota, Alisson Becker, Fabinho, Roberto Firmino
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE