GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Klaas-Jan Huntelaar mijenja Overmarsa u Ajaxu

Klaas-Jan Huntelaar mijenja Overmarsa u Ajaxu
AJAX
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2022 / 20:20
Autor: SEEbiz / H
AMSTERDAM - Novi sportski direktor nizozemskog nogometnog kluba Ajax iz Amsterdama je donedavni nogometaš, 38-godišnji Klaas-Jan Huntelaar.

Napadač koji je u 76 nastupa za nizozemsku reprezentaciju postigao 42 pogotka u igračku mirovinu je otišao prošle godine kao igrač njemačkog Schalkea. Ranije u karijeri je, između ostaloga, igrao i za Ajax i to u dva navrata, od 2006. do 2009. te od 2017. do 2021. godine.

U Ajaxu će Huntelaar na mjestu sportskog direktora zamijeniti Marca Overmarsa koji je s te dužnosti nedavno morao prisilno otići i to nakon što je otkriven skandal u kojem je verbalno zlostavljao kolegice.

„Drago mi je zbog novog dolaska u Ajax. Znatiželjan sam kako ću se snaći na novom poslu, a vjerujem da će mi znanje koje sam stekao tijekom karijere pomoći na novom radnom mjestu. Inače, trenutačno radim i na trenerskoj diplomi“, rekao je Huntelaar ovim povodom.

Tagovi: Klaas-Jan Huntelaar, Marc Overmars, Ajax
PROČITAJ I OVO
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE