GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

KK Zadar: Postupili smo sukladno svim preporukama i mjerama predostrožnosti

KK Zadar: Postupili smo sukladno svim preporukama i mjerama predostrožnosti
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.06.2020 / 13:40
Autor: SEEbiz / H
ZADAR - Košarkaški klub Zadar je nakon sinoć potvrđenog pozitivnog COVID-19 slučaja bugarskog tenisača Grigora Dimitrova poduzeo sve potrebne mjere te je u konstantnoj komunikaciji s nadležnim tijelima i službama kako bi iz mjera predostrožnosti novonastaloj situaciji pristupili maksimalno ozbiljno i odgovorno, objavljeno je u ponedjeljak na klupskim službenim stranicama.

Jedan od igrača Zadra Karlo Uljarević je potvrdio kako se osjeća dobro i da nema simptoma koji bi ukazivali na prisutnost COVID-19.

"Osjećam se poprilično dobro i strah apsolutno nije prisutan, bez obzira na nastalu situaciju. Naša odgovornost je maksimalno ozbiljno pristupiti situaciji, što zbog nas samih, ali naravno i zbog drugih, te je klub još sinoć poduzeo apsolutno sve potrebne predradnje. Moji suigrači i ja osobno nalazimo se u samoizolaciji te ćemo se uskoro podvrgnuti testiranju, a nakog istog ćemo znati točnu situaciju s time da vjerujemo u najbolji mogući ishod iste", kazao je Uljarević.

Dimitrov je sudjelovao na humanitarnom turniru Adria Tour kojeg je u Zadru organizrao Novak Đoković. Sudionici turnira su dan prije prvog meča odigrali utakmicu s košarkašima Zadra.

Nakon što je sinoć objavljeno da je Dimitrov pozitivan na koronavirus, 22 sudionika Adria Toura podvrgnuta su testiranju i utvrđeno je da su pozitivni najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić, Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića te Christian Groh, trener Grigora Dimitrova.

Tagovi: KK Zadar, Karlo Uljarević, Grigor Dimitrov, Adria Tour, Borna Ćorić
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE