GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kiro Lazarov novi makedonski selektor

Kiro Lazarov novi makedonski selektor
SELEKTOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.02.2021 / 14:57
Autor: SEEbiz
SKOPLJE - Najbolji makedonski rukometaš Kiro Lazarov (40) novi je selektor reprezenzacije Severne Makdonije.

Kako je objasnio predsednik rukometne federacije Severne Makdonije (RFM) Živko Mukaetov na onlajn konferenciji za novinare, na sednici Upravnog odbora jednoglasno je usvojen predlog o izboru Lazarova.

Novi selektor je najavio da će pod njegovim vođstvom reprezentacija igrati brz i moderan rukomet, ali je napomenuo da to ne može da se promeni preko noći.

“U predstojećim kvalifikacijskim mečevima nećemo promeniti mnogo u igri, jer nemamo vremena za to, ali verujte da ćete od Evropskog prvenstva gledati jednu Makedoniju koja igra moderno. Brz i moderan rukomet se igra u oba pravca”, rekao je Lazarov.

Rukometaš francuskog Nantesa i dugogodišnji kapiten reprezentacije zahvalio je RFM na pruženoj podršci i najavio da će uskoro objaviti imena saradnika.

“Uskoro ću objaviti i spisak od 35 rukmetaša i članove stručnog štaba”, rekao je Lazarov, koji je na kormilu reprezentacije zamenio Danila Brestovca (45) sa kojim je krajem januara sporazumno raskinuta saradnja nakon neuspeha na Svetskom orvenstvu u Egiptu.

Na tom prvenstvu Lazarov je odigrao poslednji meč u dresu reprezentacije, a najavio je na kraju sezone da će završti i igračku karijeru.

Tagovi: Kiro Lazarov, Severna Makedonija, Živko Mukaetov
PROČITAJ I OVO
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
Hanžel se ispisao iz Dinama
IZVRŠNI ODBOR
Hanžel se ispisao iz Dinama
ZAGREB - Na četvrtoj sjednici Izvršnog odbora, održanoj 24. travnja 2024. godine, v. d. sportskog direktora Marko Marić predstavio je članovima IO sportski segmet kluba i širu strategiju tog sektora u idućem razdoblju.
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE