GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kevin Durant se neće vratiti na parket ove sezone

Kevin Durant se neće vratiti na parket ove sezone
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.05.2020 / 20:45
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Zvijezda Brooklyn Netsa Kevin Durant neće se vratiti na parket, ako će NBA liga nastaviti s prekinutim natjecanjem objavili su američki mediji u nedjelju, pozivajući se na informaciju ESPN-ova stručnjaka za NBA ligu Adriana Wojnarowskog.

Durant se još uvijek oporavlja od operacije Ahilove tetive, koja mu je pukla u petoj utakmici prošlogodišnjeg NBA Finala, kad je Toronto osvojio pobjednički trofej protiv branitelja naslova Golden State Warriorsa za koje je Durant tada igrao.

U ljetnom prijelaznom roku iznenađujuće je potpisao četverogodišnji ugovor s Netsima vrijedan 164 milijuna dolara pa se momčad iz Brooklyna ne želi kockati sa svojom najvećom investicijom, iako je glavni menadžer Netsa Sean Marks nedavno izjavio da ne želi odbaciti mogućnost Durantova povratka u slučaju nastavka natjecanja koje je prekinuto 11. ožujka i nema naznaka da će uskoro biti nastavljeno.

"Kevin Durant se ne vraća u Netse ove sezone. To se neće dogoditi... Neće mu dati da zaigra", objavio je Wojnarowski u svom podcastu.

Durant se dobro oporavlja, što je potvrdio i Sean Marks.

"Naši treneri i fizioterapeuti su napravili sjajan posao da bi ga doveli do ovog stadija, no nitko ne zna kako će ova pandemija utjecati na bilo koga, a pogotovo na Kevina."

Peta utakmica NBA finala 2019. odigrana je prije 11 mjeseci i posljednja je u kojoj je nastupio 31-godišnji krilni igrač koji je u dresu Oklahoma City Thundera osvojio nagradu za najkorisnijeg igrača NBA lige u sezoni 2013./14., a u dresu Golden Statea dvaput je proglašavan za najboljeg igrača NBA finala.

Tagovi: Kevin Durant, Brooklyn Nets, Adrian Wojnarowski, Golden State Warriors, NBA liga
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE