GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Juventus u završnici slomio Torino

Juventus u završnici slomio Torino
DERBI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.10.2021 / 20:23
Autor: SEEbiz / H
TORINO - U jednom od najvećih talijanskih nogometnih gradskih derbija Juventus je kao gost pobijedio Torino, kojeg vodi Ivan Jurić, sa 1-0.

Bila je to čvrsta i tvrda utakmica bez previše prilika, a pogodak odluke zabio je Manuel Locatelli u 86. minuti.

"Stara dama" je ovom utakmicom produžila niz bez poraza u torinskom derbiju na 15 utakmica pri čemu je upisala 12 pobjeda i tri remija. Posljednji put Torino je dobio najvećeg suparnika prije šest godina.

Juventus je bolje otvorio utakmicu, već u petoj minuti imao je lijepu priliku, no Weston McKennie je pucao visoko iznad gola. Međutim, to je bilo praktički sve u prvom dijelu od Juventusa koji u prvih 45 minuta nije uputio niti jedan udarac u okvir suparničkog gola.

Torino je uzvratio u 22. minuti, no Saša Lukić nije bio precizan. U 32. minuti zaprijetio je domaći veznjak Rolando Mandragora, ali je Wojciech Szczesny sjajno obranio.

U nastavku susreta ponovo je prvi zaprijetio Juve. Alex Sandro je pucao glavom pod prečku, ali je golman fantastično reagirao.

U 69. minuti Manuel Locatelli je pucao s ruba kaznenog prostora, ali preko domaćeg gola. Dvije minute kasnije uzvratio je Karol Linetty nakon ubačaja iz kornera, no njegov je udarac blokirala Juventusova obrana.

Trenutak odluke dogodio se u 86. minuti, Locatelli je na rubu kaznenog prostora primio loptu i preciznim udarcem pogodio za 1-0. U 90. minuti gosti su bili i korak do drugog gola, no Dejan Kuluševski je pogodio okvir gola.

Josip Brekalo je igrao za Torino do 84. minute, dok Marko Pjaca nije nastupio protiv svog bivšeg kluba.

Juventus je osmi sa 11 bodova, dok je Torino na 11. poziciji s osam bodova.

Tagovi: Juventus, Torino, Manuel Locatelli, Marko Pjaca, Josip Brekalo
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE