GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Julius Randle odigrao utakmicu sezone

Julius Randle odigrao utakmicu sezone
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.03.2023 / 07:43
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - New York Knicksi bili su domaćini Minnesota Timberwolvesima u jednoj od utakmica na rasporedu NBA lige u noći na utorak. Gostujuća momčad stigla je do pobjede 140:134 i tako zasjenila jednu od najboljih partija svih vremena nekog pojedinca u dresu Knicksa.

Julius Randle ubacio je 57 koševa u niti 37 odigranih minuta za Knickse. Ukupan šut iznosio mu je 19/29, a za tri poena 8/14. Brojem koševa izjednačio se na trećem mjestu pojedinačnih najboljih učinaka u povijesti franšize. Više od njega za Knickse su zabili tek Carmelo Anthony (62) i Bernard King (60), a jednako toliko postigao je Richie Guerin.

Ipak, Randle je postao i rekorder kluba i to u dvije kategorije. Odigrao je fantastičnu treću četvrtinu susreta i uz 5/6 za tricu, 3/4 s crte slobodnih bacanja i ukupnim šutom 9/10 ubacio 26 poena. Nikad niti jedan igrač Knicksa nije uspio ubaciti toliko tijekom jedne četvrtine. Također, prvi je igrač u povijesti franšize koji je u istoj utakmici ubacio barem 55 poena uz osam pogođenih trica.

Ono što si je sam zamjerio nakon utakmice bila je njena završnica.

"Četrnaest sekundi prije kraja trebao sam do skoka, to je moj zadatak. Da sam uspio uhvatiti loptu, imali bismo šansu za pobjedu ili barem za produžetak. Nisam obavio posao", rekao je nakon susreta u čijoj završnici nije zaustavio prodor i koš Tauerana Princea kod zaostatka 134:137, zaradio tehničku pogrešku i promašio tricu šest sekundi prije kraja.

Minnesotu, koja je utakmicu završila s 58.3 posto preciznosti za tricu i 61.4 posto ukupno iz igre, do pobjede su vodili Prince s osobnim rekordom sezone od 35 poena i Mike Conley s 24 koša i 11 asistencija.

Tagovi: Julius Randle, New York Knicks
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE