GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jordan: Šokiran sam, Kobe mi je bio poput mlađeg brata

Jordan: Šokiran sam, Kobe mi je bio poput mlađeg brata
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.01.2020 / 14:46
Autor: SEEbiz
CHICAGO - Michael Jordan se oprostio od Kobea Bryanta i njegove kćeri Gianne koji su poginuli u strašnoj helikopterskoj nesreći u Kaliforniji.

Svijet je ostao u šoku nakon što se proširila vijest kako je jedan od najvećih košarkaša svih vremena i najvećih sportaša u povijesti općenito Kobe Bryant poginuo u padu helikoptera u Calabasasu u Kaliforniji. S 41-godišnjim Bryantom je poginula i njegova 13-godišnja kćer, te još sedam ljudi.

Od Bryanta se oprostio i najveći košarkaš svih vremena Michael Jordan. Kada je odlazio u mirovinu košarku je ostavio u rukama Bryanta. Neko vrijeme su igrali i jedan protiv drugoga, a Michael je Kobea zavolio poput brata. Jordan je rekao kako je u totalnom šoku.

- Šokiran sam vijestima koje sam čuo. Tragedija... Nema više Kobea i Gianne. Ne mogu riječima opisati koliko se loše osjećam. Jako sam volio Kobea. Bio mi je kao mlađi brat. često smo satima razgovarali i jako će mi nedostajati ti trenuci, rekao je Jordan pa nastavio:

- Bio je sjajan igrač, jedan od najvećih u povijesti, ali i sjajan otac. Obožavao je svoju obitelj i bio ponosan što njegova kći Gianna voli košarku. Moja iskrena sućut Vanessi, Lakersima i navijačima diljem svijeta. Počivaj u miru, Kobe, rekao je najveći svih vremena.

Tagovi: Michael Jordan, Kobe Bryant
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE