GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić pod temperaturom ostvario triple-double

Jokić pod temperaturom ostvario triple-double
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.03.2023 / 08:14
Autor: SEEbiz
DENVER - Samo 24 sata nakon poraza od New York Knicksa, Nikola Jokić i družina sinoć su gostovali u Brooklynu, gdje su se mnogo bolje snašli. Denver Nuggetsi su u ovom meču dobili 108:102, a Srbin je, iako je imao visoku temperaturu posljednjih dana, ostvario novi triple-double učinak.

Jamal Murray sjajno je započeo utakmicu u momčadi Denvera i sredinom druge četvrtine došao do 20 poena, a tada je Jokić imao samo dva poena na kontu, ali uz pet asistencija.

Nuggetsi su cijelo vrijeme imali rezultatsku prednost, a kada je Murray podbacio, Jokić je preuzeo odgovornost u napadu i do poluvremena došao do dvoznamenkastog broja poena.

Novi triple-double osigurao je srpski centar šest minuta prije kraja utakmice, kada se činilo da je utakmica riješena, jer je Denver vodio 100:81.

No, od tog trenutka Brooklyn je napravio seriju 12:0 i nakratko vratio rezultatsku neizvjesnost.

Niz domaćih konačno je prekinuo Michael Porter koji je pogodio za 102:93, a Jokić je potom napravio treću uzastopnu osobnu grešku, ukupno petu od početka utakmice.

No, ulaskom u posljednje dvije minute Caldwell-Pope pogađa tricu za 108:94 i rješava pitanje pobjednika.

Na kraju je Nikola Jokić upisao 22 poena, 17 skokova i 10 asistencija, Porter je bio najefikasniji s 28 poena, a Murray se nakon fantastičnog starta zaustavio na "samo" 25, ali je dodao i osam asistencija.

Kod Brooklyn Netsa najbolji je bio Bridges s 23, a Claxton je zabio 19, uz osam skokova.

Denver je osigurao prvo mjesto na Zapadu s 48 pobjeda i 24 poraza, Brooklyn je šesti na Istoku s učinkom 39-32.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE