GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić odigrao još jednu sjajnu utakmicu

Jokić odigrao još jednu sjajnu utakmicu
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.01.2023 / 08:09
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Denver Nuggetsi pobijedili su sedmi uzastopni put, ovaj put u svojoj dvorani svladavši Portland TrailBlazerse 122:113. Suparnika je opet izludio Nikola Jokić, koji je upisao novi triple-double učinak.

Postigao je 36 poena uz 12 skokova i 10 asistencija. Uz sve to je promašio samo jedan šut iz igre (13/14) te jedno slobodno bacanje (9/10).

Jokiću su samo tri četvrtine bile dovoljne za 89. triple-double u karijeri te trinaesti ove sezone. Samo su on i Wilt Chamberlain u povijesti NBA lige ostvarili više od jednog triple-double učinka u utakmici u kojoj su imali 30 ili više koševa uz barem 90 posto šuta. Gostima su zbog svega toga vrlo malo značila 44 poena Damiana Lillarda.

Igrači Philadelphije pobijedili su Clipperse u Los Angelesu 120:110 te se popeli na treće mjesto ljestvice Istočne konferencije. Gotovo kompletnu utakmicu gosti iz Philadelphije su proveli u vodstvu, osim jednog dijela treće četvrtine kada su Clippersi okrenuli rezultat, ali su potom potpuno stali u završnici susreta. U uvodnih osam minuta zadnje četvrtine Clippersi su zabili samo devet poena.

Kao i obično, Philadelphiju je u svakom smislu predvodio Joel Embiid, koji je ogled završio s 41 košem i devet skokova. Tyrese Maxey s klupe mu je bio prava pratnja s 22 poena, ali ne i James Harden koji je ubacio tek šest koševa. U domaćem sastavu najbolji je bio Kawhi Leonard s 27 poena, a solidnu večer je imao hrvatski centar Ivica Zubac. Odigrao je 35 minuta te ubacio 12 poena uz devet skokova, jednu asistenciju i dvije blokade. Iz igre je gađao 5/7 uz 2/2 s linije slobodnih bacanja.

Inače, Clippersima se nakon dva tjedna stanke u sastav vratio Paul George. Ubacio je 13 koševa i imao osam skokova.

Tagovi: Nikola jokić, Denver Nuggets, Aaron Gordon, Ivica Zubac
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE