GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić odigrao još jednu fantastičnu utakmicu

Jokić odigrao još jednu fantastičnu utakmicu
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2021 / 08:56
Autor: SEEbiz / Klix.ba
DENVER - Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je još jednu spektakularnu utakmcu u NBA ligi te je u pobjedi svog Denvera protiv Memphisa rezultatom 139:137 uspio postići 47 poena uz 15 skokova i osam upisanih asistencija.

Denver je do pobjede u izuzetno zanimljivom i efikasnom meču stigao nakon dva odigrana produžetka, a heroj je bio nevjerovatni srbijanski košarkaš koji je za nešto više od 45 minuta na terenu uspio postići 47 poena i pri tome još upisati 15 skokova i osam asistencija.

Jokić je svom timu u finišu meča prvo donio produžetak nakon što je pogodio oba slobodna bacanja za izjednačenje, 20 sekundi prije kraja, a u završnici drugog produžetka pogodio je šut za tri poena, čime je donio prednost svom timu od 137:134, što je ujedno bio i prelomni trenutak meča i još jedan dokaz zbog čega je srbijanski košarkaš prvi favorit za MVP nagradu.

Odličnom i također veoma raspoloženom Memphisu nije pomogao ni Temetrius Jamel "Ja" Morant, koji je ubacio 36 poena uz osam skokova i 12 asistencija, a u ekpi Denvera, koja je upisala 37. pobjedu u ovoj sezoni, još se istakao Barton koji je ubacio 28 poena.

Detroit je na svom terenu bio bolji od Clevelanda sa 109:105, dok je Chicago u gostima pobijedio Boston 102:96. Golden State je na krilima Curryja (49 poena, tri skoka i pet asistencija) slavio protiv Philadelphije u gostima sa 107:96, San Antonio je bio bolji od Indiane u gostima sa 109:95, a Miami na domaćem od Houstona sa 113:91.

Sjajan meč odigrali su košarkaši Milwaukeeja i Phoenixa te je pobjednik također odlučen nakon produžetaka, a više razloga za slavlje na kraju su imali Sunsi koji su trijumfovali sa 128:127. Najbolji pojedinac meča bio je grčki košarkaš Giannis Antetokounmpo koji je postigao 33 poena.

Washington je na svom terenu pobijedio Oklahomu sa 119:107, a u posljednjem meču večeri Utah je na gostujućem terenu pobijedila Los Angeles Lakerse sa 111:97.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Temetrius Jamel Morant, Stephen Curry
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE