GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jokić briljirao protiv Houstona

Jokić briljirao protiv Houstona
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2020 / 07:47
Autor: SEEbiz
DENVER - Nikola Jokić imao je još jednu partiju iz snova, triple-doubelom je pobedio Houston - Denver je Rocketse nadigrao sa 124:111!

Nije Jokić dozvolio da ga umor savlada kao u partiji protiv Kingsa, kada je popustila koncentracija u završnici, ovaj put je sve na vreme bilo rešeno, a Jokić je ubacio 19 poena uz čak 18 asistencija i 12 skokova!

Ovaj put, imao je adekvatnu podršku Murraya sa 21 poenom, pa je sve bilo lakše, ispratio ih je i Milsap sa 19 poena. Sa druge strane, Harden je potvrdio da i nespreman lako rešeta, ubacio je 34 poena, Vud je imao 23.

Denver je vodio u većem delu meča sa 10-20 poena razlike, bilo je 120:95 u poslednjoj deonici i slutilo je na debakl Hjustona, ali su Nuggetsi na kraju spustili tempo i dozvolili Houstonu da smanji prednost do konačnih 13.

Usput, Jokić je došao do rekorda karijere po asistencijama, ujedno je i prvi centar sa više od 18 asistencija još od 1968. i Wilta Chamberlaina!

Sa druge strane, pobedi se radovao i Bogdan Bogdanović, njegova Atlanta je neporažena posle tri utakmice. Hoksi su uz 29 poena Janga bili bolji od Detroita, koji je imao dva raspoložena strelca, po 27 poena ubacili su Jackson i Grant.

Tagovi: Nikola Jokić, Denver Nuggets, Jamal Murray, Houston Rockets, James Harden
PROČITAJ I OVO
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
PREGOVORI
Penava o pregovorima s Mostom: Nema zle krvi
ZAGREB - Komentirajući pregovore sa SDP-om, predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava kazao je kako su bili konstruktivni.
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
TRENERI
Rangnick u fokusu kao potencijalni trener Bayerna
MUNCHEN - Izbornik Austrije Ralf Rangnick glavni je kandidat da preuzme vodstvo Bayern Münchena od ljeta nadalje umjesto Thomasa Tuchela, prema njemačkim medijskim izvješćima u utorak.
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
KADROVI
Hajduk pronašao novog predsjednika Uprave?
SPLIT - Petnaestak dana nakon odlaska Lukše Jakobušića iz Hajduka, navodno je poznat i njegov nasljednik.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE