GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jarni: Nikad nisam planirao transfer u Zvezdu

Jarni: Nikad nisam planirao transfer u Zvezdu
DEMANT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.04.2020 / 08:15
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Bivši hrvatski fudbaler Robert Jarni kaže da nikada nije postojao dogovor po kojem bi on prešao u Crvenu zvezdu 1991. godine.

On je tako demantovao Ljupka Petrovića, tadašnjeg trenera crveno-belih, koji je pre nekoliko dana izjavio da je klub iz Ljutice Bogdana nakon osvajanja Kupa evropskih šampiona "kaparisao" Davora Šukera i Roberta Jarnija.

"Davor Šuker i Robert Jarni su igrači koje smo već kaparisali i koji je trebalo da dođu u Crvenu zvezdu u leto 1991. godine. Isto tako vam garantujem da bismo ponovili uspeh iz Barija, i to možda više puta. Međutim, izbio je rat i sve je to propalo. Žao mi je jer je Jugoslavija imala snagu da donese ne samo jednog već možda i više prvaka Evrope", rekao je Petrović.

Ubrzo, demanti je stigao od Roberta Jarnija.

"Zbog te izjave Ljupka Petrovića tri dana telefon mi nije prestao zvoniti. Zovu me svi prijatelji i poznanici i govore mi kako su pročitali tu vest. Moram priznati da je nisam ni video dok mi nije poslata na mobilni. Jednostavno ne mogu shvatiti zašto je to Petrović izjavio kad to nije istina. Sa mnom o transferu u Zvezdu niko nikad nije pričao, niti me pitao bih li ja tamo igrao. Da stvar bude još čudnija, ne znam kome je to Zvezda dala kaparu za moje usluge. Pojma nemam", rekao je Jarni za "Slobodnu Dalmaciju".

Tagovi: Robert Jarni, Crvena zvezda, Hajduk, Ljupko Petrović
PROČITAJ I OVO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
EURO
Odlična vijest za Dalića i ostale izbornike
ZAGREB - Europska nogometna unija (UEFA) dopustit će izbornicima da u reprezentacije za Europsko prvenstvo u Njemačkoj pozovu 26 umjesto dosadašnja 23 igrača, objavili su britanski mediji.
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a
BOKS
Hrvatski boksač koji je napadnut u Beogradu odustao od četvrtfinala EP-a

ZAGREB - Hrvatski boksački savez (HBS) u utorak je objavio da reprezentativac Nikica Radonić neće nastupiti u četvrtfinalu kategorije do 86 kg Europskog boksačkog prvenstva u Beogradu, koje je prema rasporedu bilo zakazano za srijedu, 24. travnja.

Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE