GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jarni: Kovačić može perfektno zamijeniti Modrića

Jarni: Kovačić može perfektno zamijeniti Modrića
RIJEČ AUTORITETA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.10.2021 / 22:17
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Jarni rekao je u utorak navečer za španjolsku postaju Radio Marca kako Mateo Kovačić "bez problema" može zamijeniti 36-godišnjeg kapetana Luku Modrića kada se ovaj oprosti od igranja za reprezentaciju Hrvatske.

"Posljednje tri ili četiri godine Modrić je bio maestro na sredini terena. Ima kompjuter u glavi te može igrati dobro još dvije, tri godine bez problema", izjavio je Jarni. "Bit će teško zamisliti reprezentaciju bez Modrića no tu su drugi jako dobro igrači. Posebno tu mislim na Kovačića, perfektno će se uklopiti na Modrićevom mjestu, bez problema. Ali nadam se da će Modrić još igrati", dodao je.

Marca je napravila telefonski razgovor s Jarnijem, bivšim nogometašem Real Madrida, Betisa i Las Palmasa, povodom njegovog 53. rođendana.

Jarni je na poziciji lijevog beka igrao od 1985. do 2002. godine, a s Hrvatskom je 1998. godine osvojio brončanu medalju na Svjetskom prvenstu u Francuskoj.

U intervjuu je upitan i o nedjeljnom derbiju u kojem je Real Madrid, za kojeg je igrao od 1998. do 1999. godine, slavio s 2-1 kod Barcelone.

"Bila je to jako dobra utakmica. Barcelona je počela dominirajući, ali je Real Madrid se dobro branio i jako dobro izlazio u protunapade", rekao je Jarni.

"Barca ima jako puno problema, nešto ne funkcionira u njenoj svlačionici. Ne znam je li to nešto između igrača ili imaju problema s trenerom. Imaju kvalitetu, ali nikako da im krene. Gubitak Messija im je kao što je nama (Realovcima) bio odlazak Cristiana Ronalda", izjavio je.

Tagovi: Robert Jarni, Mateo Kovačić, Luka Modrić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE