GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jaissle: Još ne razmišljamo o Dinamu

Jaissle: Još ne razmišljamo o Dinamu
PORUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.09.2022 / 17:56
Autor: SEEbiz / H
SALZBURG - Trener austrijskog nogometnog prvaka RB Salzburga Matthias Jaissle (34) je poručio kako još ne razmišlja o Dinamu, već o idućem suparniku u nacionalnom prvenstvu LASK-u.

RB Salzburg i Dinamo u srijedu, 5. listopada očekuje međusobni ogled u 3. kolu skupine E Lige prvaka. Međutim, Salzburg prije toga u subotu igra derbi protiv LASKA.

Idući Dinamov suparnik vodi na ljestvici austrijskog prvenstva sa 22 boda, dok je LASK na drugom mjestu sa četiri boda manje.

"Razmišljamo samo o LASK-u. Nećemo štedjeti nijednog igrača protiv LASK-a", najavio je Jaissle.

"Jedino LASK ima mjesta u mojim mislima," dodao je mladi njemački stručnjak.

Salzburg je neporažen u Bundesligi već 31 domaću utakmicu, a posljednji domaći poraz doživio je prosincu 2020. od Wolfsbergera.

"Zadatak protiv LASK-a neće biti lak. Momčad Didija Kühbauera ove se godine jako dobro pojačala. Rukopis trenera je prepoznatljiv, moramo biti vrlo koncentrirani," naglasio je Jaissle čiji će odabranici u sljedećih šest tjedana do pauze za Svjetsko prvenstvo, imati ukupno 12 natjecateljskih utakmica u kalendaru.

Na ljestvici skupine E Lige prvaka trenutačno vodi Milan sa četiri boda, Dinamo je drugi s tri boda. RB Salzburg ima dva, a Chelsea jedan bod.

Tagovi: Matthias Jaissle, Red Bull Salzburg, Dinamo
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE