GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivušić na meti kluba iz Primere

Ivušić na meti kluba iz Primere
VRATARI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.08.2022 / 20:15
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon što je Getafe prodao svog vratara Rubena Yanegu u Malagu, krenuo je u potragu za novim vratarom koji će se za mjesto na golu boriti s Davidom Soriom i Diegom Condeom, dvojicom vratara koji trenutno imaju svoja mjesta u kadru Getafea.

Jedna od opcija je i vratar Osijeka Ivica Ivušić.

Prvo se počelo spominjati ime Alvara Fernandeza, golmana koji je prošle sezone kao posuđeni igrač Huesce branio za Brentford, ali sada se u priči pojavilo i ime prvog golmana Osijeka, a vjerojatno i hrvatske reprezentacije, s obzirom na to da Dominik Livaković sve češće kiksa i ne brani u sjajnoj formi.

Španjolska Marca piše da je za Ivušića, osim Getafea, zainteresirana i Almeria koja također aktivno traži novog vratara. Podsjetimo, Ivušića se ranije spominjalo kao metu talijanskog Napolija, ali do tog transfera nikad nije došlo.

Naime, transfer u Napoli propao mu je zbog najskupljeg golmana u povijesti, Kepe Arrizabalage. Vratar kojeg je Chelsea 2018. platio 80 milijuna eura Athletic Bilbau najvjerojatnije uskoro ide u Napoli na posudbu. Talijanski novinar Gianluca DiMarzio već je nekoliko puta objavio da je posao dogovoren.

Ivušić po Transfermarktu vrijedi četiri i pol milijuna eura te je s Osijekom ugovorom vezan do 2025. godine, a zasad će čini da će u Osijeku i ostati kako bi imao sigurno mjesto na golu i minutažu pred Svjetsko prvenstvo u Kataru koje se igra ove zime.

Tagovi: Ivica Ivušić, Malaga, Getafe, Napoli, NK Osijek
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE