GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivo Grbić u Atletico Madridu

Ivo Grbić u Atletico Madridu
VRATARI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.08.2020 / 19:52
Autor: SEEbiz / H
MADRID - Novi hrvatski nogometni reprezentativac Ivo Grbić (24) od četvrtka je član španjolskog velikana Atletica iz Madrida s kojim je potpisao ugovor do ljeta 2024. godine, potvrdili iz Atletica i Grbićeva dosadašnjeg kluba, hrvatskog doprvaka Lokomtive.

Atletico i Lokomotiva nisu objavili vrijednost transfera.

"Ponosni smo što možemo objaviti kako je ovo najznačajniji Lokomotivin transfer u povijesti. Zahvalni smo Ivi za njegov doprinos u Lokomotivi, koji je svojim obranama apsolutno zaslužio ovaj sjajan transfer kao i poziv u A reprezentaciju Hrvatske!", objavila je Lokomotiva.

Grbić je peti hrvatski nogometaš u 117 godina dugoj povijesti Atletica. Prije njega su ondje u prvoj momčadi bili trener Tomislav Ivić (1990.-1991.) i napadač Mario Mandžukić (2013.-2014.), a aktualni članovi su napadač Nikola Kalinić, koji je ove sezone bio na posudbi u Romi, te desni branič Šime Vrsaljko. U podmlatku crveno-bijelih je bio i hrvatski veznjak Marko Alvir (2013.- 2015.).

Iz Atletica u Lokomotivu je pak otišao 21-godišnji brazilski vratar Alexandre Dos Santos Ferreira. Dos Santos je prosljednje četiri sezone proveo u madridskom Atleticu, a prošle je sezone bio član B momčadi kluba iz španjolske prijestolnice.

Tijekom dosadašnje karijere Dos Santos je bio na listama poziva za brazilsku mladu reprezentaciju.

Ranije tijekom dana Atletico je napustio dosadašnji pričuvni vratar Antonio Adan (33) kojem je istekao ugovor. No, ispred Grbića još uvijek kao prvi vratar momčadi ostaje Slovenac Jan Oblak.

Tagovi: Ivo Grbić, Atletico Madrid, Jan Oblak, Alexandre Dos Santos Ferreira, Šime Vrsaljko, Nikola Kalinić
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE