GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivanušec: Moramo ovako i dalje

Ivanušec: Moramo ovako i dalje
NAKON POBJEDE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2021 / 08:40
Autor: SEEbiz / tportal
ZAGREB - Utakmica protiv Rapida bila je od posebnog značaja za jednog igrača Modrih. Luka Ivanušec pobjedom je proslavio veliki jubilej.

Nogometaši Dinama pobijedili su Rapid 3:1 u utakmici 4. kola skupine H Europske lige te napravili veliki korak prema prolasku skupine.

Gosti su poveli golom Christopha Knasmüllnera u 8. minuti. Uslijedio je protuudar Dinama koji je brzo konsolidirao svoje redove. Prvo je Bruno Petković u 12. minuti izjednačio pa je Komnen Andrić u 34. doveo Modre u vodstvo da bi pobjedu potvrdio mladi Josip Šutalo u 83. minuti igre.

Bio je ovo veliki dan za Luku Ivanušeca koji je pobjedom proslavio stoti nastup u dresu Dinama. Luka je nakon susreta poslao jasnu poruku navijačima i suigračima.

'Drago mi je da je moj stoti nastup obilježen pobjedom i to jako bitnom pobjedom koja nas je približila prolasku skupine. Moramo nastaviti ovako dalje jer još ništa nije gotovo, čekaju nas još dvije teške utakmice protiv Genka i West Hama. Probat ćemo ih odraditi isto kao i ovu danas, rekao je slavljenik.

Sljedeću utakmicu Modri igraju opet pred svojim vjernim navijačima 25. studenoga. protiv Genka.

Fotografija: Luka Stanzl, Pixsell

Tagovi: Luka Ivanušec, Dinamo, Rapid, Genk, Europska liga
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE