GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivanišević: Ne ljutim se kada Đoković viče na mene

Ivanišević: Ne ljutim se kada Đoković viče na mene
REAKCIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.01.2023 / 20:09
Autor: SEEbiz
MELBOURNE - Novak Đoković nije mogao zaustaviti suze nakon današnjeg finala Australian Opena i pobjede nad Stefanosom Tsitsipasom, a tokom meča bilo je dosta tenzija te je srpski tenisač u nekoliko navrata psovkama reagirao na provokacije s tribina.

U jednom trenutku je kritizirao i trenera Gorana Ivaniševića zbog toga što mu nije na vrijeme signalizirao što treba raditi, a to Novakovo oštrije obraćanje izazvalo je veliku pažnju medija te komentare na društvenim mrežama. Bilo je i onih koji su čak te psovke koje je Đoković upućivao provokatorima s tribina shvatili kao dio obraćanja Ivaniševiću.

Ipak, Novak je nakon meča prvo Ivaniševiću poletio u zagrljaj, a hrvatski trener je u razgovoru s novinarima potvrdio da nema nikakvog problema u komunikaciji između njega i Đokovića.

"Nevjerojatan je. Ne ljutim se kada Đoković viče na mene dokle god on pobjeđuje. Ja sam u redu šta god on da priča ili viče. On je pustio emocije kada je prišao našem boksu. To je bilo vrlo emotivno za sve nas. Kada je počeo plakati, tada je pustio iz sebe sve ono što je danima gutao u sebi. Uradio je nešto nevjerovatno, on je s drugog svijeta. Kao čovjek koji je već 30 i više godina u tenisu ja sam zadivljen. Meni je čast što sam trener Đokovića", naglasio je Ivanišević.

Đoković se u borbi za titulu morao boriti s i povredom zadnje lože, u čemu je također uspio.

"Kada se povrijedio morao je igrati agresivnije i tada je forhend zablistao. Dosta vremena je proveo u autu, pošto je išao od terapije do terapije. Proveo je više vremena u autu nego za prethodnih 15 godina. Najviše se plašio Grigora Dimitrova, ali je na kraju pobijedio sve protivnike", objasnio je Ivanišević.

Hrvat je iznio i svoju procjenu da će Đoković još nekoliko godina vladati svjetskim tenisom.

Tagovi: Goran Ivanišević, Novak Đoković, Australian Open
PROČITAJ I OVO
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
PORUKE
Pjaca: Neću imati milosti za Dinamo
RIJEKA - "Kao uvijek, idemo na pobjedu. Optimističan sam, mislim da će s gležnjom za tjedan dana biti sve u redu."
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE