GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivan Santini u Osijeku

Ivan Santini u Osijeku
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.02.2021 / 10:35
Autor: SEEbiz / Index.hr
OSIJEK - Ivan Santini je novi napadač Osijeka, potvrdio je klub na svojim društvenim mrežama.

Bivši hrvatski reprezentativac, koji će u svibnju napuniti 32 godine, raskinuo je ugovor s kineskim Jiangsu Suningom te je s Osijekom potpisao ugovor do kraja sezone uz opciju produljenja.

"Do kraja ovog prijelaznog roka dovest ćemo još jednog napadača i još jednoga krilnog igrača", rekao je jučer Bjelica uoči večerašnjeg derbija s Dinamom na Maksimiru (17:30), a sad je jasno o kome je bila riječ.

Santini je u Kinu otišao u ljeto 2019. godine iz Anderlechta za pet milijuna eura i u 31 nastupu je zabio 13 golova uz dvije asistencije. Prošle sezone je zabio pet golova u prvenstvu uz hat-trick protiv Henan Jianyea, ali nije bio standardni član prve postave.

U play-offu kineskog prvenstva zabio je jedan gol, a njegova momčad je na kraju osvojila kinesku Superligu. Santini je odlično igrao i pretprošle sezone kad je u Kinu došao na polovici prvenstva te je do kraja sezone zabio šest golova u deset utakmica.

Santini je najveći trag ostavio u Kotrijku, za koji je zabio 32 te u Caenu za koji je zabio 27 golova. Dobrim igrama u Caenu dobio je krajem svibnja poziv u reprezentaciju za prijateljsku utakmicu s Meksikom u Los Angelesu. Nakon toga je još četiri puta igrao za reprezentaciju, a zadnji put 2018. godine u prijateljskoj utakmici s Jordanom.

Ilustracijas: NK Osijek, Facebook

Tagovi: Ivan Santini, NK Osijek, Nenad Bjelica, Jiangsu Suning, Kotrijk, Caen
PROČITAJ I OVO
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
STAVOVI
Bjelica: Incident sa Saneom pomogao je momčadi
BERLIN - Trener Union Berlina Nenad Bjelica uoči okršaja s Bayernom u 30. kolu Bundeslige, govorio je između ostalog i o incidentu s Leroyem Saneom.
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE