GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivan Ćubelić potpisao za Hajduk

Ivan Ćubelić potpisao za Hajduk
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.05.2021 / 18:44
Autor: SEEbiz
SPLIT - Talentirani veznjak Ivan Ćubelić potpisao je ugovor s Hajdukom do 2026. godine, čime je klub nastavio sa zacrtanom strategijom ulaganja u budućnost potpisivanjem dugoročnih ugovora s talentiranim igračima iz akademije kluba, napisao je Hajduk na svojim službenim stranicama.

Ćubelić je u rujnu prošle godine prema engleskom The Guardianu uvršten u 60 najvećih talenata svjetskog nogometa.

Ove sezone igrao je za Hajduk II i juniore, a redovito nastupa za sve mlade selekcije Hrvatske.

"Ivan Ćubelić veznjak je iznimnih kvaliteta, koje pokazuje kroz kontinuirani napredak i svoj razvojni potencijal, zbog kojeg je u aktualnoj sezoni priključen drugoj momčadi kako bi tako stekao iskustvo igranja na seniorskoj razini. Od 2013. godine neizostavan je član svih uzrasnih kategorija našeg kluba, a ove godine sudjelovao je u osvajanju juniorskog naslova prvaka Hrvatske. Potpisivanjem ugovora s Ivanom nastavljamo sa strategijom koju smo započeli. U proteklih pet mjeseci potpisali smo dugoročne ugovore sa Stipom Biukom, Marinom Ljubičićem, Karlom Sentićem, Tonijem Silićem te sada s Ivanom Ćubelićem. To je put kojim planiramo nastaviti u budućnosti", rekao je sportski direktor kluba Mindaugas Nikoličius.

Foto: Robert Matić (hajduk.hr)

Tagovi: Nikola Ćubelić, Hajduk
PROČITAJ I OVO
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
KOŠARKA
Aco Petrović ponovo izbornik Brazila
RIO DE JANEIRO - Aleksandar Petrović, 65-godišnji nekadašnji izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije, ponovno je preuzeo Brazil, službeno je objavio tamošnji košarkaši savez na svojim internetskim stranicama.
Budimir će biti spreman za EURO
DOBRE VIJESTI
Budimir će biti spreman za EURO
PAMPLONA - Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir napustio je u srijedu bolnicu u Pamploni, gdje je proveo dvije noći nakon što mu je u ponedjeljak navečer slomljeno nekoliko rebara tijekom utakmice s Valencijom, izvijestio je u četvrtak njegov klub Osasuna, dodavši da bi trebao biti spreman za EURO u lipnju.
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE