GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inzaghi napokon otkrio planove oko Perišića

Inzaghi napokon otkrio planove oko Perišića
PLANOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.07.2021 / 13:58
Autor: SEEbiz
MILANO - Dugo se nagađalo kako će se Inter ovog ljeta pokušati riješiti hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića (32). Problem je to što Perišiću sljedećeg ljeta završava ugovor s 'nerazzurrima', ali i njegova plaća od oko tri milijuna eura na godinu što je opterećenje za klupski proračun u sezoni u kojoj su najavljeni drastični rezovi.

Sam Ivan Perišić (32) nije se oglašavao ni komentirao brojne glasine o mogućem odlasku sa San Sira ovog ljeta. Na žalost, Perišića je 'slomila' zaraza koronavirusom nakon što je na Euru odigrao samo dvije utakmice za Hrvatsku, a u isto su vrijeme utihnule i glasine o njegovom odlasku.

Istina, talijanski su mediji i dalje uporno tvrdili kako novi trener Intera Simone Inzaghi jednostavno ne računa na Ivana Perišića u novoj sezoni te da su u klubu odlučili prodati ga bez obzira na sve. Jer Inter je ionako krenuo u veliko rezanje troškova, a Perišić se na transfer listi našao i zbog ugovora od oko tri milijuna eura na godinu, piše tportal.

Odmah su krenula nagađanja kako Jose Mourinho želi Perišića dovesti u Romu, te kako su već započeli pregovori klubova oko ovog transfera. Realno, svi bi dobili ono što žele - Inter bi se riješio igrača na kojeg više ne računa, Mourinho bi dobio relativno jeftinog (odšteta za Perišića je između 10 i 15 milijuna eura!), ali više nego iskusnog i kvalitetnog nogometaša na lijevom boku, a Perišić bi ostao u Italiji i samo zamijenio dresove velikana.

Čini se kako je u toj piči 'bilo nečega' konkretnog jer se u samo nekoliko dana dogodio veliki preokret. Nakon svega je u medijima reagirao sam Simone Inzaghi te je otvoreno progovorio i o Interovim planovima vezanim za našeg reprezentativca.

'Ivan Perišić je trenutačno u karanteni zbog zaraze koronavirusom', kazao je Simone Inzaghi ta nastavio:

'Čekamo ga raširenih ruku da se vrati nakon oporavka od korone. On je odlično odradio prošlu sezonu na toj bočnoj poziciji i ne sumnjamo da će se odlično uklopiti u naš sustav', zaključio je Inzaghi.

U Interu su sada spremni na sve opcije, pa i na onu da Perišiću ponude novi, ali značajno smanjeni ugovor. Tako bi se klub osigurao i barem nešto zaradio njegovom prodajom u zimskom prijelaznom roku. Nije nevažno spomenuti da je Ivan Perišić prošle sezone bio jedan od glavnih igrača Intera koji je osvojio prvi naslov prvaka još od 2010. godine. U 32 nastupa u Serie A hrvatski je reprezentativac u dresu 'nerazzurra' zabio četiri gola i još pet puta asistirao!

Tagovi: Simone Inzaghi, Ivan Perišić, Inter
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE