GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inter priprema novi ugovor za Brozovića

Inter priprema novi ugovor za Brozovića
UGOVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2020 / 12:50
Autor: SEEbiz / N1 info
MILANO - Inter priprema novi ugovor za Marcela Brozovića prema kojem bi mu primanja mogla znatno porasti, a maknula bi se i otkupna klauzula.

Marcelo Brozović je u Inter stigao na zimu 2015. godine i ubrzo postao važan kotačić u momčadi talijanskog velikana. Posebno je do izražaja došao dolaskom Antonija Contea. Epic Brozo je ove sezone u 30 utakmica zabio tri gola i upisao pet asistencija i postao motor kluba.

U Interu su svjesni koliko im znači Brozović i to žele pokazati i novim ugovorom. Hrvatski reprezentativac je prije dvije godine potpisao ugovor do 2022. godine, a u taj ugovor je ugrađena klauzula koja se procjenjuje na 50-60 milijuna eura. Kako za Brozovića interes iskazuju brojni velikani među kojima prednjače Real Madrid i Liverpool čiiji treneri Zinedine Zidane i Jurgen Klopp iznimno cijene hrvatskog reprezentativca i žele ga dovesti već idućeg ljeta.

Calciomercato piše kako su se u Interu mijenjali i treneri, ali nitko nije uspio ugroziti Brozovićevu poziciju u veznom redu.

'Kada se prilagodio na novu ulogu kod Luciana Spallettija, Hrvat je postao jedan od najboljih povučenih veznih u Europi. U Conteovom sustavu je također brzo postao ključna figura. Ne samo da je Conteu teško rotirati Brozovića, nego je shvatio da njegov taktički stroj odmah stane kada Hrvat nije na travnjaku. U prvom poluvremenu protiv Milana je to bilo vrlo jasno', piše Calciomercato.

Brozović trenutno zarađuje 2,5 milijuna eura, a uprava Intera želi mu znatno povisiti plaću. Prema nekim navodima, po novom ugovoru bi trebao zarađivati četiri milijuna eura, a Inter bi iz njegovog ugovora uklonio izlaznu klauzulu kako bi sa zainteresiranim klubovima mogao pregovarati o visini odštete. Drugim riječima, ne žele prodati Brozovića ako ne dođe neka ponuda koja obara s nogu, a ta klauzula im u tome smeta, piše tportal.

Tagovi: Marcelo Brozović, Inter, Real Madrid, Liverpool, Antonio Conte
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE