GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Indiana produžila ugovor s trenerom McMillanom

Indiana produžila ugovor s trenerom McMillanom
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.08.2020 / 20:25
Autor: SEEbiz / H

INDIANAPOLIS - Košarkaški stručnjak Nate McMillan i trenutačno peta momčad Istočne konferencije NBA lige Indiana Pacersi dogovorili su produženje ugovora sa svojim trenerom, objavio je klub na svom internetskom portalu ne navodeći detalje.

Prijašnji McMillanov ugovor s Pacersima vrijedio je do 30. lipnja 2021.

Mc Millan je na klupu Pacersa stigao u svibnju 2016., a u nepune četiri sezone je Indiana pod njegovim vodstvom imala pozitivan učinak 181-136 te nijednom nije ostala bez mjesta u NBA doigravanju.

"Ono što je Nate učinio u posljednje četiri sezone s našim klubom vrednovano je ovim produženjem ugovora. Unatoč ozljedama i igračkim promjenama, on i njegova trenerska ekipa su se uspjeli prilagoditi te ostvariti pozitivan rezultat. On na najvišoj razini predstavlja klub, grad i našu državu", izjavio je predsjednik Pacersa za košarkaše aktivnosti Kevin Pritchard.

McMillan je kao glavni trener je proveo ukupno 16 sezona u NBA ligi, a prije Indiane vodio je Portland Trail Blazerse i Seattle SuperSonicse. Prije preuzimanja dužnosti glavnog trenera tri godine je bio i pomoćnik u Pacersima.

"Želim zahvaliti obitelji Simon, Kevinu Pritchardu i vodstvu Pacersa što su mi produžili ugovor u ovom vremenu bez presedana kroz koje prolazi naša zemlja. Sretan sam što sam dobio ovu priliku i veselim se što ću voditi ovu momčad u budućnosti", izjavio je u priopćenju 56-godišnji trener.

Tagovi: Nate McMillan, Indiana Pacers
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE