GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igrači Real Sociedada prvi se vraćaju treninzima

Igrači Real Sociedada prvi se vraćaju treninzima
POVRATAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.04.2020 / 10:56
Autor: SEEbiz / H
SAN SEBASTIAN - Španjolski prvoligaš Real Sociedad prvi je objavio da se igrači u utorak vraćaju treninzima, ali mogu to i odbiti ako žele.

Klub iz San Sebastiana je zadnju utakmicu igrao 7. ožujka kada su poraženi od Barcelone na Camp Nou i kao ostali klubovi La Lige ne igra od sredine ožujka kada je donesena odluka o prekidu prvenstva zbog panedmije koronavirusa.

Nakon toga pandemija se samo pogoršavala i u Španjolskoj je zaraženo više od 160.000 osoba,a 16.000 je preminulo. No kako su se počeli pokazivati prvi znaci slabljenja krize, najavljeno je popuštanje mjera karantene pa je Real Sociedad najavio povratak treninzima, ali uz poštivanje svih potrebnih mjera o socijalnom distanciranju.

"Od početka krize koju je uzrokovao Covid-19, svi igrači prve momčadi i drugih kategorija Real Sociedada su trenirali kod kuće slijedeći tako protokol o samoizolaciji", objavio je klub priopćenje u subotu.

"Sada kada je vlada odlučila da i neke druge aktivnosti, osim onih nužnih za život, mogu ponovno početi s radom, igrači prve momčadi će moći odlučiti hoće li nastaviti svoje individualne treninge na stadonu Zubieta od utorka. No, treninzi nikako neće biti u grupama", ističe se u priopćenju.

"Trening je obavezan kao što je bio i do sada, a svaki igrač će moći odlučiti hoće li trenirati kod kuće ili na Zubieti", dodaje se u priopćenju.
"Ako se odluče trenirati na Zubieti, nastavit ćemo slijediti postojeće protokole i poštivanje sigurnosnih mjera koje su preporučile zdravstvene službe što znači da će igrači koji će trenirati na Zubieti to raditi individualno i postepeno."

Real Sociedad je trenutačno četvrtoplasirana momčad u španjolskom prvenstvu 11 kola prije kraja.

Tagovi: Real Sociedad, San Sebastian, Covid-19, koronavirus u Španjolskoj
PROČITAJ I OVO
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
HENDIKEP
Engleska na Euru bez vratara Johnstonea
LONDON - Engleska nogometna reprezentacija mogla bi imati dosta problema s vratarskom pozicijom na skorašnjem Europskom prvenstvu nakon što je postalo poznato da u Njemačkoj neće moći braniti Samuel Johnstone.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE