GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igor Vori novi trener PPD Zagreba

Igor Vori novi trener PPD Zagreba
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.06.2020 / 15:14
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb za novoga je trenera imenovao svog bivšeg trofejnog igrača Igora Vorija.

Vori je čak 15 godina, od 2003. do 2018. godine bio hrvatski reprezentativac te je s "kaubojima" osvojio naslov olimpijskog pobjednika u Ateni 2004. te svjetskog prvaka u Portugalu 2003. Usto ima i četiri srebra, po dva sa svjetskih i europskih prvenstava te tri bronce, po jednu s OI, SP i EP.

Po završetku igračke karijere prije dvije godine Vori je imenovan sportskim direktorom hrvatske rukometne reprezentacije da bi na ovogodišnjem Europskom prvenstvu na kojemu je Hrvatska osvojila srebro bio pomoćnik izbornika Line Červara.

Prošloga tjedna PPD Zagreb je iznenada ostao bez trenera kada je crnogorski stručnjak Veselin Vujović podnio ostavku iz osobnih razloga.
Predstavljanje novoga trenera PPD Zagreba će se održati u trofejnoj sobi sportske dvorane Kutija šibica u utorak u 12.00 sati.

Tagovi: Igor Vori, PPD Zagreb, Lino Červar, Veselin Vujović
PROČITAJ I OVO
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
HEROJ SEZONE
U Leverkusenu žele nazvati ulici po Xabiju Alonsu
BERLIN - Der Spiegel navodi kako postoji šansa da u bliskoj budućnosti španjolski nogometni strateg Xabi Alonso, sadašnji trener Bayera, dobije svoju ulicu u Leverkusenu.
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
IN MEMORIAM
Preminuo Bernd Hölzenbein, osvajač SP-a 1974.
BERLIN - Bivši njemački nogometaš Bernd Hölzenbein, svjetski prvak 1974. uz Franza Beckenbauera i Gerda Müllera, preminuo je u 78. godini, objavio je u utorak Eintracht Frankfurt, klub u kojem je igrao 14 godina.
Željezničar traži strateškog partnera
PARTNERSTVO
Željezničar traži strateškog partnera
SARAJEVO - FK Željezničar objavljuje javni poziv za uspostavljanje strateškog partnerstva s potencijalnim investitorima.
Hajduk oborio negativni rekord
KATASTROFA
Hajduk oborio negativni rekord
SPLIT - Hajduk je protiv Osijeka prošlog vikenda upisao peti uzastopni poraz (1:2) u svim službenim natjecanjima što je niz kakav ne pamti od proljeća 1980. godine.
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
KOŠARKA
Amerikanci za Pariz izabrali supermoćnu košarkašku selekciju
NEW YORK - Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država na Olimpijske igre dolazi s najvećim zvijezdama. Poznato je 11 imena koja će imati za cilj donijeti novo zlato.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE