GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igor Jovićević više nije trener Dinama

Igor Jovićević više nije trener Dinama
SMJENA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.07.2020 / 15:42
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dinamo je objavio da je s trenerom Igorom Jovićevićem sporazumno raskinuo ugovor nakon jučerašnjeg poraza 2:0 od Rijeke.

"Imao sam najbolje namjere, ali nogomet je takav. Lopta mi nije vratila ovaj put, ali odlazim uzdignuta čela iz svog kluba jer ne želim biti opterećenje u ovim vremenima. Zahvaljujem klubu na povjerenju, na prekrasnim godinama u nogometnoj školi te prilici koju su mi dali u prvoj momčadi. Uvijek ću biti dinamovac i vjerujem kako je ovo samo doviđenja, a ne zbogom najdražem klubu", rekao je Igor Jovićević.

"Žao nam je zbog tako brzog rastanka, ali moramo pokazati odgovornost u ovim teškim vremenima. U ime kluba zahvaljujem Igoru na velikim rezultatima koje je postigao s našom juniorskom momčadi. Vrata Dinama uvijek će mu biti otvorena", poručio je sportski direktor kluba Zoran Mamić.

Dinamo će pravovremeno obavijestiti navijače o novom treneru.

Jovićević je Dinamo preuzeo 22. travnja nakon što se klub u sukobu oko smanjenja ugovora zbog krize s koronavirusom razišao s Nenadom Bjelicom.

Novi Dinamov trener u ruke je dobio momčad koja je odlično igrala u Ligi prvaka, ali je dobio samo tri od sedam utakmica uz negledljivu igru. Jovićevićev Dinamo pobijedio je samo Varaždin, Slaven i Inter, a od toga momčad iz Koprivnice 3:2 golom u 92. minuti.

U posljednje četiri utakmice Dinamo je zabio samo jedan gol i izgledao je sve lošije uoči nedjeljnog derbija s Hajdukom. Jovićević je rotirao dosta mladih igrača, tražio ih je i isprobavao, ali rezultati su previše patili i klub je odlučio raskinuti suradnju uoči vrlo važnih kvalifikacija za europska natjecanja.

Tagovi: Igor Jovićević, Dinamo, Nenad Bjelica
PROČITAJ I OVO
Ancelotti: Pep je džentlmen
POŠTOVANJE
Ancelotti: Pep je džentlmen
MANCHESTER - Svi su nas otpisali, rekao je trener Real Madrida Carlo Ancelotti, ali Real nikad ne umire, poručio je talijanski stručnjak nakon izbacivanja Manchester Cityja.
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
LIGA PRVAKA
Real nakon drame jedanaesteraca izbacio City
MADRID - Nogometaši Real Madrida u fantastičnom četvrtfinalu Lige prvaka izbacili su Manchester City s ukupnih 5:4, a raspletu su prethodili produžeci i penali.
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
HNL
Dinamo došao na samo dva boda od Rijeke
ZAGREB - Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin 2:1.
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
LJUTNJA
Slavnić se naljutio na Acu Petrovića
ZAGREB - U čast Draženu Petroviću 5. rujna u Zagrebu bit će spektakl. U Areni će igrati reprezentacija Hrvatske i selekcija Eurolige.
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
KRITIKE
Gundogan oštro kritizirao suigrače nakon ispadanja
BARCELONA - Paris Saint-Germain zaustavio je Barcelonu u četvrtfinalu Lige prvaka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE