GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović spasio bod Milanu

Ibrahimović spasio bod Milanu
GOLGETER
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.12.2021 / 23:20
Autor: SEEbiz / H
UDINE - Nogometaši Milana, vodeće momčadi talijanske Serie A, izborili su bod na gostovanju kod Udinesea golom Zlatana Ibrahimovića u sučevom dodatku pa su privremeno stvorili dva boda prednosti u odnosu na Inter, a tri u odnosu na Napoli.

Udinese je u vodstvo doveo Beto u 17. minuti, a Milan je u prvom poluvremenu ostao bez ijednog udarca unutar okvira vrata. U nastavku je momčad Stefana Piolija bila bolja, a do izjednačenja je došla tek u drugoj minuti sučevog dodatka, pogotkom Zlatana Ibrahimovića, njegovim sedmim u ovoj sezoni talijanskog prvenstva.

U završnici dvoboja Udinese je ostao s desetoricom na terenu, jer je izravan crveni karton dobio Success zbog nasrtaja na gostujućeg vratara.

Ante Rebić još uvijek zbog ozljede ne konkurira za momčad Milana.

Venezia je u prekinula niz od dva poraza odigravši pred svojim navijačima 1-1 protiv favoriziranog Juventusa. U sadržajnoj utakmici gosti iz Torina poveli su u 32. minuti pogotkom Alvara Morate. Venezia je izjednačila u 55. minuti, a strijelac je bio Mattia Aramu.

Juventus je sa 28 bodova na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, a Venezia je sa 16 bodova na 16. poziciji, šest bodova iznad zone ispadanja. Mjesto ispred Venezije je Udinese sa 17 bodova.

U prvoj subotnjoj utakmici nogometaši Fiorentine su pred svojim navijačima svladali Salernitanu s uvjerljivih 4-0 i tako ostvarili treću pobjedu u nizu. Bonaventura je doveo domaću momčad u vodstvo u 31. minuti. Prvim od svoja dva pogotka Srbin Dušan Vlahović udvostručio je prednost Fiorentine u 51. minuti, a za 3-0 je pogodio u 84. minuti. Konačnih 4-0 postavio je Maleh u 90. minuti.

Kod poraženih je hrvatski branič Luka Bogdan odigrao cijelu utakmicu.

Fiorentina je trećom uzastopnom pobjedom došla do 30 bodova i trenutno drži peto mjesto. Ispred su samo Milan sa 39, Inter sa 37, Napoli sa 36 i Atalanta sa 34 boda, ali sva četiri kluba imaju i utakmicu manje od Firentinca.

Salernitana je i dalje na dnu ljestvice sa osam bodova. dva manje od Cagliarija i Genoe koji se nalaze u zoni ispadanja u Serie B.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, Švedska, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE