GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović prelomio gdje će igrati sljedeće sezone

Ibrahimović prelomio gdje će igrati sljedeće sezone
LEGENDA NOGOMETA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.03.2021 / 21:52
Autor: SEEbiz / Index.hr
MILANO - Zlatan Ibrahimović produljit će ugovor s Milanom za još jednu godinu, objavio je Corriere della Sera.

U Milanu su zadovoljni partijama 39-godišnjeg Šveđanina, ali i njegovim utjecajem na ostatak momčadi koja se ove sezone bori za naslov prvaka. Corriere della Sera tvrdi da će zahvaljujući ranijem dogovoru Zlatan i sljedeće sezone zadržati godišnju plaću od sedam milijuna eura.

"Ako me u Milanu žele, ostat ću. Zavolio sam momčad. Kad provedem dan bez suigrača, kao da sam proveo dan bez djece", rekao je nedavno legendarni napadač.

Zlatan se u Milan vratio u siječnju prošle godine i odmah u toj sezoni zabio 11 golova u 20 nastupa. Ove sezone je postigao 14 pogodaka u isto toliko ligaških nastupa te je četvrti strijelac prvenstva, a po jedan gol je zabio u kupu i u Europa ligi.

Nedavno se povezivao s povratkom u Manchester United, ali je odbacio tu mogućnost i odlučio ostati u Italiji, gdje je ranije igrao za Inter i Juventus.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan, Stefano Pioli, Ante Rebić
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE