GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović opet dobio poziv švedskog izbornika

Ibrahimović opet dobio poziv švedskog izbornika
POZIV
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2021 / 13:22
Autor: SEEbiz / H
STOCKHOLM - Napadač Milana Zlatan Ibrahimović, koji se oporavio od ozljede, pozvan je u švedsku reprezentaciju za zadnje dvije kvalifikacijske utakmice za SP 2022. protiv Gruzije i Španjolske.

Četrdesetogodišnji Ibrahimović koji je u zadnje tri utakmice Serie A zabio dva gola morao je propustiti Euro 2020. zbog ozljede koljena i iako ga je izbornik Janne Andersson pozvao u reprezentaciju za kvalifikacije u listopadu opet je bio prisljen povući se kako bi mogao nastaviti oporavak.

Sada se vraća u švedsku reprezentaciju koja je vodeća u skupini B nakon šest utakmica sa 15 bodova, dva više od Španjolske. Pobjednik skupine se izravno kvalificira na SP u Kataru, dok drugoplasirani ide u doigravanje.

"Polažem velike nade da će biti u stanju pridonijeti", kazao je Andersson. "Dosta smo kontaktirali i on jedva čeka priključiti se reprezentaciji. Naravno, to je dobro za nas da imamo tako dobrog igrača s toliko iskustva u tako ključnoj situaciji."

Švedska prvu utakmicu protiv Gruzije igra 11. studenog u Batumiju, a onda tri dana kasnije gostuje protiv Španjolske u Sevilli.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, Švedska, AC Milan
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE