GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ibrahimović je spreman za ManU

Ibrahimović je spreman za ManU
OPORAVAK
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.03.2021 / 16:39
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Švedski napadač Zlatan Ibrahimović spreman je za uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv Manchester Uniteda u četvrtak na San Siru, potvrdio je trener Rossonera Stefano Pioli.

"Sretan sam što se ibrahimović oporavio i bit će u krugu kandidat za utakmicu," istaknuo je Pioli na internetskoj konferenciji za novinare.

Ibrahimović je u utorak normalno trenirao i očekuje se da će biti u sastavu. Šveđanin je zbog ozljede butnog mišića propustio posljednje četiri utakmice, uključujući i prvi duel s Manchester Unitedom prošlog četvrtka na Old Traffordu koji je završio 1-1.

"Odlučit ću sutra hoće li početi od prve minute. On još nema 90 minuta u nogama, ali važno je da se vratio," dodao je talijanski stručnjak.

Međutim, još uvijek je upitno hoće li nastupiti Ante Rebić, Mario Mandžukić, Davide Calabria i Rafael Leao.

S druge strane u sastav Manchester Uniteda vraćaju se Paul Pogba i Edinson Cavani, dok je Anthony Martial otpao.

"Svi su jučer normalno trenirali, vidjet ćemo kako će reagirati. Međutim, svi su na raspolaganju osim Martiala koji sigurno neće igrati," istaknuo je Unitedov menadžer Ole Gunnar Solskjaer.

Tagovi: Zlatan Ibrahimović, AC Milan, Ante Rebić, Mario Mandžukić, Davide Calabria, Manchester United
PROČITAJ I OVO
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
HAJDUK
Bilić: Prioritet je pitanje trenera
SPLIT - "Treba dovesti trenera koji će pratiti strategiju kluba, istovremeno napadati trofeje i razvijati mlade. Tu ćemo tražiti balans između rezultata i razvoja igrača."
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
DINAMO
Marko Marić: Dinamov najbolji kadet ostaje, odbio je Juventus
ZAGREB - Sportski direktor Dinama, odnosno aktualni vršitelj te dužnosti, Marko Marić, na današnjoj je konferenciji za medije objasnio sportsku politiku kluba koju je dan ranije prezentirao na sjednici Izvršnog odbora.
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
KARIJERE
Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka
SPLIT - Ivan Bilić je novi predsjednik Hajduka, objavio je splitski klub. Danas će i službeno biti predstavljen na Poljudu u 12 sati.
Xavi ostaje u Barceloni
TRENERI
Xavi ostaje u Barceloni
BARCELONA - Još krajem siječnja Xavi Hernandez najavio je odlazak s klupe Barcelone. Bio je nezadovoljan i svojim doprinosom rezultatima, koji su bili na skromnom nivou za klub takve tradicije, ali i stavom igrača, odnosno partijama kakve momčad pruža.
Hajduk želi trenera iz Serie A
ŽELJE
Hajduk želi trenera iz Serie A
SPLIT - Priča o novom Hajdukovom treneru bit će aktualna sve dok s Poljuda ne puste 'bijeli dim'. Do tada će se nagađati tko će biti nasljednik Jure Ivankovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE