GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I Milan istupio, u Superligi ostali samo Real, Barcelona i Juventus

I Milan istupio, u Superligi ostali samo Real, Barcelona i Juventus
SUPERLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.04.2021 / 14:10
Autor: SEEbiz / H
MILANO - Za manje od 72 sata od svog službenog osnutka mega-projekt europske nogometne Superlige doveden je na rub propasti, jer su nakon službenog istupanja sedmerostrukog europskog prvaka Milana u njemu ostala još samo tri kluba - Real Madrid, Barcelona i torinski Juventus.

U utorak navečer projekt Superlige napustilo je šest klubova iz engleske Premijer lige, Manchester City, Chelsea, Manchester United, Liverpool, Arsenal i Tottenham, a u srijedu su se za njima poveli Atletico Madrid, Inter i Milan, koji su se oglasili službenim priopćenjima vrlo sličnog sadržaja.

"Prihvatili smo poziv za sudjelovanje u projektu Superlige sa stvarnom namjerom da ljubiteljima nogometa širom svijeta isporučimo najbolje moguće europsko natjecanje, imajući na umu ono što je najbolje za naš klub i naše navijače. Promjene nisu uvijek lake, evolucija je nužna za napredak pa su tako i nogometne strukture u Europi evoluirale i mijenjale se tijekom desetljeća. No, zabrinutost navijača širom svijeta po pitanju Superlige jasno je izraženo, a Milan mora biti osjetljiv na mišljenje onih koji vole ovaj prekrasan sport", priopćili su iz Milana.

Tagovi: Superliga, Paris SG, Bayern, Borussia Dortmund, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Arsenal, Chelsea, Tottenham, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Juventus, AC Milan, Inter
PROČITAJ I OVO
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
NBA PLAYOFF
Murray sa zvukom sirene nokautirao Lakerse
DENVER - Denver Nuggetsi nadoknadili su 20 koševa manjka iz treće četvrtine i pobijedili sa 101:99 Los Angeles Lakerse ubačajem Jamala Murrayja sa zvukom sirene za prednost od 2:0 u prvom krugu doigravanja Zapadne konferencije NBA lige.
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
TRENERI
Fabio Cannavaro novi je trener Udinesea
UDINE - Talijanski nogometni klub Udinese će nakon Gabriela Cioffija voditi bivši svjetski prvak i osvajač Zlatne lopte Fabio Cannavaro, objavio je klub na svojoj web stranici.
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NEOČEKIVANO
Veselin Vujović više nije trener Nexea
NAŠICE - Uprava RK NEXE-A i trener Veselin Vujović danas su donijeli odluku o prekidu suradnje.
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
RUKOMET
Zagreb pronašao pojačanje u Srbiji
ZAGREB - Povremeni srpski 29-godišnji rukometni reprezentativac Mihajlo Radojković u sljedećoj će sezoni nositi dres Zagreba, priopćili su iz hrvatskog prvaka.
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
KRITIKE
Joao Cancelo na meti kritika zbog predstave protiv Reala
BARCELONA - Iako je većina navijača Barcelone kivna na sudiju Cesara Sotoa Grada za poraz od Real Madrida u sinoć odigranom El Clasicu, legendarni nizozemski nogometaši Marco van Basten i Ronald de Boer obrušili su se na drugog "stvarnog" krivca.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE