GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I Manchester United želi Oblaka

I Manchester United želi Oblaka
TRANSFERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.07.2020 / 08:50
Autor: SEEbiz
MANCHESTER - Jan Oblak, golman reprezentacije Slovenije, mogao bi ovog ljeta napustiti Atletico Madrid i preseli se u Englesku, prenose otočki mediji.

Oblak, kojeg smatraju jednim od najboljih svjetskih golmana, navodno je nezadovoljan smjerom kluba pod komandom sportskog direktora Andree Berte.

On je svjestan da bi mogao karijeru nastaviti u Engleskoj, Chelsea je klub koji se odavno raspituje, ali čini se da je u red sada stao i Manchester United koji je zatražio od Oblakovog tima da bude informiran u slučaju da golman želi da napusti “Wanda Metropolitano”.

U Unitedu su ozbiljno zabrinuti dramatičnim padom forme Davida de Gee i razmišljaju da ga prodaju, a u tom slučaju Oblak bi bio najbolja moguća zamjena, iako se očekuje da će s pozajmice Sheffield Unitedu vratiti Dina Hendersona.

Slovenski golman je prošle godine potpisao novi ugovor sa Atleticom i ima otkupnu klauzulu od 130 milijuna eura, mada se vjeruje da bi ga Atletico sada pustio i za znatno manju cijenu pod utjecajem krize koja je pogodila nogomet zbog pandemije koronavirusa.

Problem Unitedu ipak bio bi kome da prodaju Davida de Geu koji ima tjednu plaću od 395.000 eura.

Tagovi: Manchester United, Jan Oblak, Atletico Madrid, David De Gea
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE