GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I Filip Ivić se vraća u PPD Zagreb

I Filip Ivić se vraća u PPD Zagreb
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.03.2021 / 15:10
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Rukometni klub PPD Zagreb za sljedeću je sezonu osigurao povratak još jednog hrvatskog reprezentativca potpisavši jednogodišnji ugovor s 28-godišnjim vratarom Filipom Ivićem koji se nakon pet godina vraća u matični klub.

Ivić će se tako pridružiti reprezentativnim kolegama, kružnom napadaču Željku Musi i desnom krilu Ivanu Čupiću koji su pojačali hrvatskog prvaka za sljedeću sezonu.

Ivić je tijekom 13 godina provedenih u Zagrebu stekao naklonost navijača, a njegove vratarske kvalitete prepoznali su i veliki europski klubovi pa je 2016. prešao u poljski Vive Kielce u kojem je proveo tri sezone. Potom je jednu sezonu branio u njemačkom Gummersbachu, da bi prošle godine stigao u Celje PL.

"Prije svega se moram zahvaliti rukometnom klubu Celje PL s kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lijepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti. Htio sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone. Sigurno neće biti ni lagano, ni jednostavno, jer je EHF Liga prvaka iz godine u godinu sve jače natjecanje. Vjerujem u svoj klub, dobro se osjećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak. Veseli me što ću biti doma gdje su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najljepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovom dresu", izjavio Filip Ivić nakon potpisivanja ugovora.

Tagovi: Filip Ivić, PPD Zagreb, Željko Musa, Ivan Čupić
PROČITAJ I OVO
Goran Tomić ostaje u Emiratima
TRENERI
Goran Tomić ostaje u Emiratima
ZAGREB - Hrvatski trener Goran Tomić (47) potpisao je novi, dvogodišnji ugovor s Al Bataehom, objavio je arapski klub. Tomić je u siječnju ove godine preuzeo momčad.
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
TRAKAVICA
Barcelona će tužiti Španjolski nogometni savez, sud odlučuje o Yamalovom golu
BARCELONA - Barcelona ne dopušta da se stiša bura nakon El Clasica u kojem je Real slavio 3:2.
Carlos Tevez završio u bolnici
PROBLEMI
Carlos Tevez završio u bolnici
BUENOS AIRES - Bivši argentinski nogometaš i sadašnji trener argentinskog kluba Independiente Carlos Tevez primljen je u utorak u bolnicu zbog jakih bolova u prsima.
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MEDIJI
Marca: Modrić želi ostati u Realu
MADRID - Luka Modrić ugovor s madridskim Realom ima do srpnja i još se ne zna u kojem klubu će 38-godišnji veznjak igrati sljedeće sezone. Marca, madridski list blizak Realu, tvrdi da Modrić ne želi promijeniti klub.
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
NBA PLAYOFF
Dončić briljirao, Mavsi pobijedili Clipperse
LOS ANGELES - Dallas Mavericksi pobijedili su Clipperse 96-93 u drugoj utakmici doigravanja NBA lige u Los Angelesu, izjednačivši u seriji prvog kola na 1-1.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE