GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatski vaterpolisti izborili utakmicu za peto mjesto

Hrvatski vaterpolisti izborili utakmicu za peto mjesto
VATERPOLO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.08.2021 / 08:16
Autor: SEEbiz / H
TOKIO - Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija igrat će za peto mjesto na Olimpijskim igrama u Tokiju, u prvoj utakmici razigravanja za plasman od petog do osmog mjesta Hrvatska je svladala Crnu Goru sa 12-10 (1-0, 5-4, 3-3, 3-3).

Bio je ovo drugi dvoboj Hrvatske i Crne Gore u Tokiju i druga pobjeda naše reprezentacije, u dvoboju u skupini prije osam dana bilo je 13-8.

Najefikasniji u sastavu Hrvatske bio je Ante Vukičević s tri gola, po dva su dodali Loren Fatović, Luka Lončar i Josip Vrlić, dok je trostruki strijelac za Crnu Goru bio Aleksandar Ivović.

U dvoboju protiv Crne Gore Hrvatska niti u jednom trenutku nije bila u zaostatku, u prvoj minuti je povela golom Vukičevića, a Crnogorci su uspjeli tek jednom poravnati, na 3-3 sredinom druge četvrtine. No, uslijedila su tri uzastopna pogotka naših reprezentativaca za miran nastavak dvoboja.

Hrvatska će tako posljednjeg dana Igara, u nedjelju od 4.00 sata po hrvatskom vremenu igrati za peto mjesto protiv pobjednika susreta Italija - SAD.

Kasnije u petak u polufinalu vaterpolskog turnira igrat će Grčka - Mađarska i Srbija - Španjolska.

HRVATSKA - CRNA GORA 12-10 (1-0, 5-4, 3-3, 3-3)

HRVATSKA: Marcelić, Macan, Fatović 2, Lončar 2, Joković 1, Bukić, Vukičević 3, Bušlje, Miloš 1, Vrlić 2, Obradović 1, Garcia

CRNA GORA: Tešanović, Brguljan 1, Perković 2, Petković, Čučković, Popadić, Vidović 1, Ukropina 1, Ivović 3, Spaić, Matković 2, Baničević

Tagovi: hrvatska vaterpolska reprezentacija, Ante Vukičević, Loren Fatović, Maro Joković, Marko Bijač, Ivica Tucak
PROČITAJ I OVO
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
TRANSFERI
Olmo je blizu povratka u Barcelonu, to je dobra vijest za Dinamo
ZAGREB - Dani Olmo je blizu povratka u Barcelonu, deset godina nakon što je njenu akademiju La Masiju napustio kako bi otišao u Dinamo.
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE