GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatski košarkaši će plasman u Tokio tražiti uz podršku publike na tribinama

Hrvatski košarkaši će plasman u Tokio tražiti uz podršku publike na tribinama
KOŠARKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.06.2021 / 17:40
Autor: SEEbiz / H
SPLIT - Olimpijski kvalifikacijski turnir u košarci od 29. lipnja do 4. srpnja u Spaladium Areni odigravat će se u nazočnosti publike, izvijestili su iz Grada.

Na zahtjev Hrvatskog košarkaškog saveza i uz potporu načelnika Stožera civilne zaštite Grada Splita Bojana Ivoševića, suglasnost za nazočnost publike uz poštivanje epidemioloških mjera dao je županijski stožer civilne zaštite.

"Prisustvo publike podrazumijeva poštivanje epidemioloških mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske utvrđene u Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja, što znači da se mora provoditi mjera fizičkog distanciranja odnosno održavati razmak među osobama od najmanje dva metra, a nadalje, prisutni gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje moraju ispunjavati jedan od sljedećih uvjeta: da su prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva, da su preboljeli bolest COVID-19 u posljednjih 180 dana, da su preboljeli bolest i cijepili se jednom dozom ili da su unatrag 72 sata bili negativni na PCR testu ili unatrag 48 sati bili negativni na brzom antigenskom testu", navode iz Banovine, a prenosi Dalmatinski portal.

Hrvatska će protiv Brazila igrati 30. lipnja od 20 sati, a dan poslije protiv Tunisa u isto vrijeme. Brazil i Tunis će igrati 29. lipnja, također od 20 sati.

Utakmice u skupini A će započinjati u 16:30 sati. Prvog dana će se sastati Njemačka i Meksiko, 30. lipnja će igrati Meksiko i Rusija, a 1. srpnja Rusija i Njemačka.

Samo pobjednik turnira ide u Tokio.

Tagovi: hrvatska košarkaška reprezentacija, dvorana Gripe
PROČITAJ I OVO
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
ODUSTAJANJE
Liverpool odustao od Xabija Alonsa
LIVERPOOL - Čelnici Liverpoola su izgubili strpljenje i odlučili su dići ruke od Xabija Alonsa, te je sada sigurno da španjolski stručnjak neće naslijediti Jürgena Kloppa na klupi Redsa.
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
DIJAGNOZA
Kukoč: Igrači su danas razmaženi
BEOGRAD - Toni Kukoč, specijalni gost Sport Kluba, pratio je uzbudljivu utakmicu u "Areni" koju je Partizan na kraju izgubio od Olympiacosa, ali i nasmijao izjavom o potencijalnom trenerskom angažmanu Željka Obradovića u NBA ligi.
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
REAKCIJE
Đoković o raskidu s Ivaniševićem: Došlo je do zasićenja
BEOGRAD - Novak Đoković i Goran Ivanišević prekinuli su suradnju nakon šest godina. Neočekivanu vijest na svom je Instagramu podijelio Đoković, koji se biranim riječima oprostio od svog dojučerašnjeg trenera.
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE