GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska U21 suparnika saznaje 21. lipnja

Hrvatska U21 suparnika saznaje 21. lipnja
DODATNE KVALIFIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.06.2022 / 08:29
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Kroz dvije utakmice dodatnih kvalifikacija hrvatska nogometna reprezentacija do 21 godine pokušat će pronaći put prema Europskom prvenstvu.

Natjecanje u skupini Hrvatska U21 je okončala na drugom mjestu, dva boda iza vršnjaka iz Norveške (24-22) koji nisu propustili šansu koja im se otvorila. Naime, nakon što je Norveška U21 u sudačkoj nadoknadi, utakmice u Drammenu, okrenula protiv Hrvatske U21 1-2 u pobjedu 3-2 trebala je dobiti zadnje svoje dvije utakmice za prvo mjesto i direktni plasman na Euro.

Norveška U21 je to i učinila te je nakon 2-0 kod Finske slavila doma protiv Azerbajdžana s 2-1.

Osim svih prvoplasiranih momčadi u skupini još se najbolja drugoplasirana reprezentacija (Švicarska) direktno plasirala na Euro. Ostalih osam drugoplasiranih reprezentacija igrat će dodatne kvalifikacije za prolaz prema prvenstvu, a među njima je i Hrvatska U21.

Ždrijeb će se održati 21. lipnja, a potencijalni suparnici za momčad koju vodi Igor Bišćan su Izrael, Slovačka, Island, Irska, Češka, Ukrajina i Danska. Dvije utakmice dodatnih kvalifikacija se igraju između 19. i 27. rujna.

Tagovi: Hrvatska U21 reprezentacija, Igor Bišćan
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE