GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska protiv Slovačke i Mađarske bez Cindrića

Hrvatska protiv Slovačke i Mađarske bez Cindrića
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.04.2021 / 19:53
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatska muška rukometna reprezentacija igrat će u dvobojima protiv Slovačke i Mađarske u EHF Euro kupu bez srednjeg vanjskog Barcelone Luke Cindrića koji će zbog ozljede mišića desne noge izbivati s terena barem tri tjedna, objavio je njegov klub.

"Luka Cindrić je ozlijedio stražnji bedreni mišić desne noge pa će biti izvan terena tri tjedna", priopćila je Barcelona.

Hrvatska će u srijedu 28. travnja i u četvrtak 29. travnja u Varaždinu odigrati dva susreta protiv Slovačke, a 1. svibnja protiv Mađarske u Veszpremu.

U tim utakmicama neće biti niti Domagoja Duvnjaka, Igora Karačića i Željka Muse koji su pošteđeni odlukom izbornika.
U dva susreta koja je odigrala do sada u ovom natjecanju Hrvatska je ostvarila dvije pobjede. Najprije je u Osijeku slavila protiv Mađarske 31-27, a zatim je u siječnju neposredno uoči Svjetskog prvenstva pobijedila Španjolsku 31-28. Protiv Španjolske je trebala igrati u siječnju i uzvrat u Madridu no zbog nezapamćene snježne mećave koja je pogodila španjolsku prijeslolnicu hrvatski rukometaši nisu mogli sletjeti u tamošnju zračnu luku pa je taj susret odgođen.

"Još uvijek nema datuma kada će ta utakmica biti odigrana, ali sigurno krajem svibnja ili početkom lipnja", rekao je glasnogovornik Španjolskog rukometnog saveza za Hinu.

Cindrić bi se trebao oporaviti od ozljede do 12. svibnja kada Barcelona igra četvrtfinalnu utakmicu Lige prvaka s bjeloruskim Meškovom u Brestu. Uzvrat je 20. svibnja u Barceloni.

Reprezentacija će se okupiti u Zagrebu 26. travnja, i odmah produžiti u Sveti Martin na Muri gdje će boraviti do susreta sa Slovačkom.
Slovačka je do sada odigrala tri susreta i sva tri izgubila, a Mađarska je u četiri kola ostvarila tri pobjede i jedan poraz pa se nalazi na vrhu ljestvice.

Tagovi: Luka cindrić, hrvatska rukometna reprezentacija
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE