GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska pobijedila Katar, Šego briljirao

Hrvatska pobijedila Katar, Šego briljirao
POBJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2021 / 19:38
Autor: SEEbiz / H
ALEKSANDRIJA - Hrvatska muška rukometna reprezentacija u susretu je 3. kola skupine C na Svjetskom prvenstvu u Aleksandriji svladala Katar sa 26-24 (13-11) i tako ipak osvojila prvo mjesto u prvom krugu natjecanja.

Hrvatska je imala prednost tijekom čitavog susreta, no niti u jednom trenutku ona nije iznosila više od tri razlike.

Dobrim otvaranjem Hrvatska je uspjela u 12. minuti povesti sa 6-3, a prednost od barem dva gola drćala je do 10-8. No, Katar je u završnici prvog dijela uspio poravnati na 10-10, pa 11-11, ali Mamić i Štrlek su golovima u posljednjih 90 sekundi povisili na 13-11.

U drugom poluvremenu Katar se u nekoliko navrata približio na samo gol zaostatka, no da ne bi došlo do preokreta pobrinuo se odlični vratar Šego koji je obranio čak četiri sedmerca suparnika.

Manuel Štrlek postigao je šest golova za Hrvatsku, po pet su dodali Marino Marić i Marko Mamić, dok je Frankis Marzo postigao sedam pogodaka za Katar.

Hrvatska će tako u drugi krug natjecanja prenijeti tri boda, Katar dva, a Japan jedan bod, dok je Angola okončala natjecanje.

Prvi suparnik Hrvatske u drugom krugu bit će Bahrein, koji je zauzeo treće mjesto u skupini D, a u nastavku natjecanja naši će rukometaši još odmjeriti snage s Argentinom i Danskom. Samo dvije prvoplasirane reprezentacije iz drugog kruga plasirat će se u četvrtfinale.

Tagovi: Marin Šego, hrvatska rukometna reprezentacija, Marino Marić, Manuel Štrlek
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE