GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HRS stao na stranu Zagreba, prvenstvo se odgađa

HRS stao na stranu Zagreba, prvenstvo se odgađa
RUKOMET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.04.2021 / 17:53
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Danas smo doznali epilog novog skandala u hrvatskom rukometu.

Nakon što je Zagrebački rukometni savez predložio da se prvenstvo prekine i nakon što se PPD Zagreb složio s tim, oglasio se Nexe. Iz Našica su tvrdili da se Zagreb boji kako bi mogao izgubiti titulu te da zbog toga ne želi nastavak natjecanja.

Zagreb je odmah odgovorio priopćenjem u kojem se navodi da ima 16 igrača izvan stroja te da prekid lige želi samo dok se ne steknu uvjeti za nastavak natjecanja.

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza na današnjoj sjednici stao je na stranu Zagreba i izglasao je odgodu hrvatskog prvenstva do 26. svibnja, a jedini od 11 članova upravnog odbora koji se usprotivio ovoj odluci je predsjednik uprave Nexea Josip Ergović.

Prvenstvo će se morati završiti do 27. lipnja, što znači da će klubovi morati odraditi 12 do 13 utakmica u samo 32 dana. Ipak, SEHA liga će se morati nastaviti bez ikakve odgode.

Tagovi: PPD Zagreb, Nexe, Hrvatski rukometni savez
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE