GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Horst Hrubesch na klupi HSV-a

Horst Hrubesch na klupi HSV-a
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2021 / 15:04
Autor: SEEbiz / H
HAMBURG - Bivši europski nogometni prvak, a sada njemački drugoligaš Hamburger SV imenova je svog legendarnog napadača Horsta Hrubescha (70) za vršitelja dužnosti trenera do kraja sezone.

HSV je otpustio svog dosadašnjeg trenera Daniela Thiounea nakon serije od pet utakmica bez pobjede (tri remija, dva poraza) zbog kojih je ugrožen nastup čak i u doigravanju za ulazak u drušrvo najboljih.

Momčad iz Hamburga, koja je 1983. godine bila europski prvak, a ukupno je šest puta osvajala naslov prvaka Njemačke, treću sezonu zaredom igra u drugoj ligi, a trenutačno zauzima treće mjesto na ljestvici koje vodi u doigravanje. Tri kola prije kraja ima pet bodova manje od drugog Greuther Fuertha, koji drži mjesto koje izravno vodi u prvu ligu, a dva boda više, no i tri utakmice više od četvrtog Holstein Kiela koji ima realne izglede preskočiti klub iz Hamburga.

“Momčad je u posljednje vrijeme nažalost često igrala ispod svoje razine. Moramo do kraja sezone pokazati svoju kvalitetu”, kazao je Hrubesch koji je dosada radio s mlađim dobnim kategorijama u klubu.

Hrubesch je od 2000. 2016. godine bio izbornik mlade njemačke nogometne reprezetacije, na OI u Rio de Janeiru je vodio Njemačku do srebra, a posljednji mu je posao bio vođenje ženske njemačke reprezentacije 2018. godine.

Tagovi: Horst Hrubesch, Hamburger SV
PROČITAJ I OVO
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
IZNENAĐENJE
Đoković iznenadio odlukom o novom treneru
BEOGRAD - Nakon razlaza Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića glavno pitanje je bilo tko će biti novi trener u stožeru srpskog igrača.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE