GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hornetsi zaustavili seriju pobjeda Warriorsa

Hornetsi zaustavili seriju pobjeda Warriorsa
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.11.2021 / 07:56
Autor: SEEbiz / Sportske novosti
NEW YORK - Zaustavljen je sjajan niz Golden Statea, momčadi s trenutno najboljim omjerom u NBA ligi. Warriorsi su do sinoćnje utakmice bili na omjeru 11-1 te imali 7 pobjeda zaredom, ali nisu uspjeli pobijediti u Charlottei.

Hornetsi su imali raspoložen trojac Miles Bridges (22 poena, 8 skokova, 3 asistencije) - LaMelo Ball (21 poen, 7 skokova, 5 asistencija) - Terry Rozier (20 poena), a s obzirom na to da Golden State nije imao dobru šutersku večer to je bilo dovoljno za pobjedu. Warriorsi su pogodili samo 9 trica iz 39 pokušaja, a Stephen Curry je trice gađao 3-13. On je utakmicu završio s 24 poena, 10 asistencija i 6 skokova, a efikasniji od njega u Golden Stateu je bio Andrew Wiggins s 28 poena i 6 skokova.

Serija utakmica Ivice Zupca s double-double učinkom završila je s krajem serije pobjeda Los Angeles Clippersa. Iako je momčad iz 'Grada anđela' bila favorit protiv ozljedama oslabljenog Chicaga, Bullsi su na krilima Zacha LaVinea i DeMara DeRozana došli do svoje 9. pobjede u sezoni. DeRozan je odigrao još jednu dobru utakmicu i postigao 35 poena uz 7 skokova i 5 asistencija, a LaVine je upisao 29 poena i 8 skokova. Kod Clippersa je najbolji bio Paul George s 27 poena, 11 skokova i 4 asistencije, Eric Bledsoe je dodao 21 poen, 6 skokova i 3 asistencije dok je Zubac utakmicu završio s 4 poena, 7 skokova i 4 blokade u 23 minute koliko je bio na parketu. Zubac je pogodio 1 od 3 lopte koje je uputio iz igre te pogodio oba slobodna bacanja.

Za razliku od Clippersa, druga momčad iz Los Angelesa je sinoć upisala pobjedu. Lakersi ove godine igraju dosta promjenjivo, a poraz od Minnesote očigledno je označio zvono za alarm kod Anthonyja Davisa koji je sinoć San Antoniju ubacio 34 poena te imao 14 skokova i 6 asistencija. Uz njegovu sjajnu igru, momčad iz Los Angelesa je imala još pet igrača s dvoznamenkastim brojem poena, a to je bilo dovoljno za pobjedu protiv Spursa kod kojih je Dejounte Murray upisao triple-double s 22 poena i po 10 skokova i asistencija.

Po jedan skok i asistencija su nedostajali Nikoli Jokiću za njegov triple-double. Srpski košarkaš se zaustavio na 28 poena i po 9 skokova i asistencija u uvjerljivoj pobjedi Denvera protiv Portlanda koji je igrao bez ozlijeđenog Damiana Lillarda, Kod Blazersa je najbolji bio C.J. McCollum s 21 poenom.

Uvjerljivi poraz su doživjeli NBA prvaci u Atlanti. Hawksi su sinoć prekinuli svoj niz od 4 poraza na sjajan način, s pobjedom od 20 poena razlike protiv Bucksa. Nevjerojatnu utakmicu je odigrao Trae Young koji je ubacio 42 poena te imao 10 asistencija i 8 skokova te pogodio 8 trica iz 13 pokušaja. Milwaukee i dalje ima problema s ozljedama, a najbolji je sinoć bio očekivano Giannis Antetokounmpo s 26 poena, 6 asistencija i 5 skokova.

Rezultati:

Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs 114:106

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks 120:100

Charlotte Hornets - Golden State Warriors 106:102

Houston Rockets - Phoenix Suns 89:115

Oklahoma City Thunder - Brooklyn Nets 96:120

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 124:95

Los Angeles Clippers - Chucago Bulls 90:100

Tagovi: Golden State Warriors, Miles Bridges, LaMelo Ball, Ivica Zubac, Charlotte Hornets
PROČITAJ I OVO
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
DOBRODOŠLICA
Kukoč toplo dočekan u beogradskoj Areni
BEOGRAD - Košarkaši Partizana sastaju se sa Olimpijakosom u meču 32. kola Evrolige, a uz teren je i hrvatska NBA legenda.
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?
POST FESTUM
Ostaje li Livaković u Fenerbahčeu?

ISTANBUL - Puno se priča o odlasku hrvatskog golmana Dominika Livakovića iz Fenerbahčea nakon navijačkih nereda u utakmici protiv Trabzonspora.

Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
RANGIRANJA
Hrvatska i dalje deseta na FIFA ljestvici
ZAGREB - Budući da je ožujak većini najjačih svjetskih reprezentacija poslužio za odigravanje prijateljskih utakmica, koje ne donose puno bodova, velikih promjena na FIFA ljestvici nakon odrađenog reprezentativnog termina nije bilo.
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
RIJEČ AUTORITETA
Armenulić: Dobro je da je Đoković otpustio Ivaniševića
BEOGRAD - Bivši izbornik Davis kup reprezentacije Jugoslavije Radmilo Armenulić prokomentirao je prekid suradnje Novaka Đokovića i Gorana Ivaniševića.
Modrić napušta Real na kraju sezona
ODLAZAK
Modrić napušta Real na kraju sezona
MADRID - Toni Kroos dogovorio je nastavak suradnje s Real Madridom za još jednu sezonu i samo se čeka potpis novog ugovora, a njegovim stopama će u sljedećeg tjedna krenuti veterani Nacho Fernandez i Lucas Vazquez. Luke Modrića nema u tim planovima 'kraljeva'.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE