GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HNS promijenio kamp u Dohi za Svjetsko prvenstvo

HNS promijenio kamp u Dohi za Svjetsko prvenstvo
KAMP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.04.2022 / 14:34
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Hrvatski nogometni savez iskoristio je mogućnost zamjene prioritetne opcije za bazni kamp reprezentacije tijekom Svjetskog prvenstva ove godine u Katru pa će "Vatreni" tijekom turnira boraviti u hotelu Hilton Doha, priopćili su iz nacionalne krovne nogometne organizacije.

Do promjene i brze reakcije HNS-a došlo je nakon što je jedna od reprezentacija koja se nije uspjela u ožujku plasirati na SP izgubila pravo rezervacije hotela, a osnovni motiv za takav potez bili su nogometni uvjeti.

"Dusit je izvrstan hotel koji je zadovoljavao sve naše uvjete, no kada se ukazala prilika rezervirati ovaj kamp brzo smo reagirali, napravili inspekcijski posjet i brzo se sve dogovorili s izbornikom i kapetanom koji su podržali tu promjenu. Glavna prednost je trening centar koji je puno bliže hotelu i koji ima bolje uvjete za igrače, a to nam je bio prioritet u izboru", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Zadovoljstvo ovom promjenom iskazao je i izbornik Zlatko Dalić.

"Sjajno je Savez reagirao u manje od 24 sata, čim se ukazala ta šansa da uđemo u Hilton. Dusit je odličan hotel, ali ovdje imamo objektivno puno bolji trening centar, s kakvim smo se upoznali tijekom ove akcije i koji će nam zaista osigurati savršene uvjete za rad. K tomu, igračima će biti puno ugodnije kada mogu na svježem zraku popiti kavu i družiti se tijekom dana, što je u klasičnim gradskim hotelima poput Dusita puno teže."

HNS konačan ugovor o korištenju treba sklopiti do 30. travnja, do kada sve reprezentacije imaju pravo promjene baznog kampa.

Tagovi: Hrvatski nogometni savez, Doha, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
IZBORNICI
Nagelsmann ostaje izbornik Njemačke do Svjetskog prvenstva 2026.
BERLIN - Njemački nogometni izbornik Julian Nagelsmann obnovio je ugovor na dvije godine do Svjetskog prvenstva 2026. u "odluci srca", objavio je u petak nacionalni savez DFB.
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
IZBORNIK
Sergej Barbarez novi izbornik nogometne reprezentacije BiH
SARAJEVO - Sergej Barbarez novi je izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, a na tu ga je poziciju u petak imenovao Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH sa zadaćom da u naredne četiri godine konsolidira stanje i pokuša prekinuti niz stalnih poraza u kvalifikacijama za međunarodna natjecanja.
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
NBA
Kawhi Leonard i dalje upitan za start doigravanja
LOS ANGELES - Los Angeles Clippers službeno su objavili kako i dalje nije poznato hoće li najbolji igrač ovog NBA sastava Kawhi Leonard biti spreman za start doigravanja.
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MEDIJI
Mundo Deportivo: Zidane je novi trener Bayerna
MADRID - Nakon što je napravio fenomenalan posao s Realom u kratkom razdoblju kao trener, Zinedine Zidane okreće novi list i trebao bi postati novi trener Bayerna, tvrdi španjolski Mundo Deportivo.
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
KOEFICIJENTI
Italija ima sigurnih pet klubova u Ligi prvaka
ZAGREB - Nakon odigranih uzvratnih četvrtfinalnih utakmica nogometne Europske lige i Konferencijske lige postalo je i definitivno poznato da će iduće sezone u Ligi prvaka talijanski nogomet imati pet svojih predstavnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE